Egy szórakoztató csokoládés-cukorkás horoszkóp

Minden nő a maga módján egyedülálló és titokzatos, és soha nem tudhatjuk, mi rejtőzik a felszín alatt. A legegyszerűbb és legkevésbé látványosan csomagolt cukorka is lehet jó ízű és csodálatos töltelékkel készült, de igaz ez fordítva is.

Az édességek különbözőek lehetnek: a szájban könnyedén olvadók és hosszan élvezhetőek, nehezen megkaparinthatóak és többrétegűek, de mindegyiknek megvan a maga szeretője és csodálója, akárcsak a nők esetében.

Tehát, milyen típusú édességek vonatkozhatnak rád (ha nő vagy) vagy a barátnődre (ha férfi vagy)?

1. KOS: „FORRÓCSOKOLÁDÉ”

A Kos nő szenvedélyes és izgalmas, mint a forró csokoládé. Azonban vele kapcsolatban fenn kell tartani a szenvedély bizonyos hőmérsékleten tartását, hogy megakadályozzuk annak kihűlését. A Kos azonban nem csak egyszerű forró csokoládé, hanem fűszeres különlegesség: szegfűszeg, gyömbér, pacsuli és fekete bors. Ez a meglehetősen veszélyes édesség nem azoknak való, akik hozzá vannak szokva a böjti „konyhához”, nem szeretik az izgalmat és a tomboló szenvedélyeket.

2. BIKA: „A TEJES HABCUKOR”

Ez az édesség a legjobban kiszámítható töltelékkel rendelkezik. Nyugodt, békés, szerető borjúra emlékeztető, ritkán más, mint aminek mutatja magát. A „tejes habcukor” a kandalló, a kényelem és a hangulat szimbóluma; nem is csoda, hogy az asztrológusok úgy vélik, hogy a legjobb feleségek a Bika jegyű nőkből lesznek. A „tejes habcukor” azonban megfelelő „tárolási feltételeket” igényel. Szüksége van egy megbízható partnerre – egy „emberdobozra”, amely mögött a Bika jegyű nő úgy érzi magát, mintha egy kőfal mögött lenne, amely segít neki elrejtőzni a problémák melege és a megpróbáltatások hidege ellen.

3. IKREK: „RAFAELLO”

A súlytalanság benyomását kelti, de ez egy nagyon megtévesztő küllem. Minden Ikrek nőnek kemény magja van. Sok férfi tudja is ezt, hogy a Raffaello megtartása nem is olyan egyszerű. Könnyen elragadtatásba esik, de könnyen elrepülhet máshoz is, ha a kapcsolata unalmassá kezd válni. Az Ikrek ezzel a könnyedségükkel és felületességükkel váltják meg az intelligenciájukat és a sokoldalúságukat. A Raffaello a különféle „ízérzet” forrása, amely nem érhető el sehonnan.

4. RÁK: „GUMICUKORKA”

Ennek a csemegének több millió követője van szerte a világon. Ahogy a gumicukor készítésének is sok apró titka van, úgy a Rák jegyű nők is speciális megközelítést igényelnek, és alkalmatlan kezeléssel teljesen élvezhetetlenné válnak. Gyengéd és kiszolgáltatott lényként nem szeretik a túl sok és heves szeretet, ekkor gyorsan elolvadnak. A fiatal gumicukor romantikát igényel egy kapcsolatban, ez azonban az idő előrehaladtával durva vagy nyúlós és ragacsos lesz, megpróbálja semmilyen áron sem elengedni az élettársát, és sokuknak ez a tulajdonsága nagyon tetszik.

5. OROSZLÁN: „KARAMELL CUKORKA”

A karamell a legtöbb cukorka szerves része, de elkészítése igen sok türelmet igényel. Ezen idő alatt a közönséges cukor átalakul, és magára ölti jellegzetes, sötét borostyán színét és egyedi aromájú folyékony mézre emlékeztető tulajdonságát. Az Oroszlán hölgyek tehát pont olyanok, mint a karamell: a legmegtévesztőbbek az édesszájú férfiak számára. Gyakran úgy tesznek, mintha drágák és elérhetetlenek lennének. Ugyanakkor az a rajongás, ami övezi őket, a csodálatos pillantások, a különösen ízletes mivoltuk, méltón díszíthetik a legkifinomultabb ünnepeket is.

6. SZŰZ: „Dió a csokoládéban”

A Szűz nő a kemény desszertek kategóriájába tartozik, mint például a mogyoró, a grillázs és a praliné. A Szűz élete általában szigorú és logikusan megalapozott rend alá van rendelve, de senkinek sem sikerül elsőre átlátni ez ilyen nőn. A hozzáférhetetlensége izgatja a férfiak ízlését, fantáziáját, még annak ellenére is, hogy kemény dió a fogkoronákat és a töméseket is veszélyezteti. Ezért az jár el helyesen velük kapcsolatban, aki először hagyja, hogy kissé megolvadjon, és csak ezután élvezi a szenvedély felejthetetlen, néha akár egészen heves ízét.

7. MÉRLEG: „VÖRÖS ÁFONYA PORCUKORBAN”

A porcukormázba forgatott vörös áfonya nemcsak finom, hanem egészséges édesség is. Erre szoktuk mondani, hogy ilyen nem is létezik. A porcukor vagy vaníliapor, mint máz múlékony és törékeny, tehát nem sokáig lehet élvezni… A Mérleg nő nem tűri a kellemetlen és durva bánásmódot, különben a savanyú-keserű töltelék avassá válik.

8. SKORPIÓ: „Nyalóka”

A Skorpió nő tudja, hogyan kell befagyasztani a vágyait, de könnyen el is tud olvadni. A szerelemben a Skorpió (nyalóka) nő a legérdekesebb jelenség, amivel csak találkozhatsz. Aki rá vágyik, először szenvednie kell a kíváncsiságtól, távolról nézve, rá gondolva. A harapás nem ajánlott, csak érzéki nyalogatás és szopogatás. A „nyalóka” igényel egy hozzáértő szeretőt, aki szereti a monotonitást. Általánosságban elmondható, hogy a „nyalóka” nem változik az idő múlásával, a menta íz „hidegen is” menta marad, és a savanyú is savanyú marad. Ezt a „cukorkristályt” lassan, örömmel, élvezettel kell megvizsgálni, le kell tenni, abba kell hagyni, majd újra kell kezdeni. Ezért is olyan sok édesszájú nagy kedvence.

9. NYILAS: „levegőbuborékos tejcsokoládé”

Minden a légbuborékokról szól… A levegőbuborékos csokoládét talán joggal hasonlíthatjuk a pezsgőhöz, ami az ünneplés érzetét kelti a szürke mindennapokban. A Nyilas nő robbanásveszélyes temperamentummal és jellemmel rendelkezik, legalábbis a vele fennálló kapcsolatban mindig van valami fényesség és gyors érzés, igyekvés.

10. BAK: „MEGGYBONBON”

A Bak nő állatövi jegy képviselői egyedülálló képességgel rendelkeznek, hogy szépségüket és energiájukat megőrizzék sok- sok éven át. Az ilyen édesség birtoklása sok ember számára hatalmas szerencse. Előfordul azonban, hogy a potenciális élettárssal szemben támasztott túl magas követelmények miatt a Bak nő magányos marad, és ez azzal fenyeget, hogy a konyak vagy a rum melegséget adó ízvilágában átitatott lédús bogyóból íz és illat nélküli szilárd, fagyasztott „téli cseresznye” válik. Ennek újbóli felmelegítése meglehetősen sok időbe telik.

11. VÍZÖNTŐ: „HABCSÓK”

A Vízöntő nő olyan, mint a habcsók, azaz a tojásfehérjéből készült különleges francia desszert. Az ilyen nővel kommunikálni kész öröm. A habcsókok különbözőek lehetnek: puhák és a szájban olvadók, lágyak vagy kemények, egyszerűek vagy egzotikusak, mogyoróval, pisztáciával és csokoládéval… A habcsók íze teljesen váratlan és kiszámíthatatlan lehet. A legnehezebb kérdés az, hogyan lehet elérni a stabilitást. Végül is, ami tegnap még egyértelműnek tűnt, ma lehet a pontosan az ellenkezője is. A habcsók esetében az jár jól, aki szereti a szokatlanságot és az eredetiséget.

12. HALAK: “LIKŐRÖS BONBON”

A Halak nő kényeskedő és gyengéd, gyakran különböző mértékű szerelmi ittassághoz vezet, amely teljes függőséggel járhat. Csak a leggazdagabb és a legtiszteletreméltóbb gurmanok számára ideális választás. Az asztrológiai „édességelmélet” szerint ugyanaz megvan benne, mint ami a nők rejtélye, amelyet titokzatos varázsnak nevezünk, vagy más szóval a „sava-borsa”.