Ezt árulja el a tenyered az életedről!

Ellen Goldberg pszichoterapeuta felfedi a titkot, hogyan használd a tenyérjóslást a szerelemmel és a házassággal kapcsolatban!

Úgy érzed, megtaláltad az igazit? Jobb, ha kikéred a tenyered véleményét és megvizsgálod a párodét is!

Goldberg az alábbi videóban magyarázza el, hogy két vonal a tenyerünkön milyen információkat adhat szerelemről és házasságról. Az egyik a Vénusz-dombon található, a tenyér alján, a hüvelykujj alatt. A másik, a szeretetvonal vagy szívvonal a Merkúr-dombon fut a kisujj alatt.

Néha csak egy nagyon hosszú vonal látható és ez a szerencsés helyzet. Ez mutatja, hogy életünket egyetlen, igaz és élethosszig tartó szerelem kíséri végig – magyarázza Goldberg.

Szerinte pontosabb meghatározás a Vénusz-domb melletti vonal sokkal fontosabb, mikor valaki a szerelemre és a házasságra kíváncsi. A mutatóujj és a hüvelykujj között találjuk a vonalat, ami lefelé, a csukló irányába halad. Rajzoljunk egy képzeletbeli vonalat a szeretetvonaltól az életvonalig és láthatjuk, hol kezdődik a szeretetvonal és hol végződik az életvonalhoz viszonyítva.

Ha a vonal a hüvelykujjhoz közel kezdődik, az élet korai szakaszában jelenlévő szeretet kapcsolatokat jelezheti, családot vagy barátokat, nem feltétlenül szerelmet. Goldberg azt is vizsgálja, milyen közel van egymáshoz a szeretet- és az életvonal. Minél közelebb, annál mélyebb a kapcsolat.

A tenyérjóslás információkat ad arról is, hogy milyenek vagyunk a párkapcsolatokban.

A nagy Vénusz-domb olyan embert mutat, aki könnyen ad és könnyen tud elfogadni is. A lapos kezek ezzel ellentétben a szeretet nehéz kifejezését mutatják. A húsos és kemény Vénusz-domb jelzi a szeretetet, az örömet, a szexuális vágyat, míg a petyhüdt Vénusz-domb lankadt szexuális érdeklődést takar.

Ahogy Goldberg mondja, ha magas, vékony, komoly személyiségű ember iránt táplálunk érzelmeket, mondjuk el nekik és ne várjuk, hogy ők álljanak elő vele, mivel félénkek.

Tenyérből való olvasáskor mindkét tenyeret vizsgáljuk meg. A domináns és az aktív kéz mutatja az életünket, míg a másik a személyiségünkről és a sorsról árul el többet.

Goldberg szerint ez azt jelenti, hogy egy jobb kezes embernél a jobb kéz fogja megmutatni, hogy kinek a szívét érintjük meg, a bal kéz pedig, hogy ki érinti meg a mi szívünket. Ha összeteszitek tenyereiteket és a vonalak folytatólagosan helyezkednek el, gratulálunk! Te és a partnered egyformán szeretitek egymást!