Ezt az 5 dolgot kell tudnod mindenféleképpen a plasztikai beavatkozás előtt

plasztikai beavatkozás

A plasztikai sebészet megváltoztathatja az életedet, de azért vannak rizikói is, amikre most szeretnénk felhívni a figyelmedet. A plasztikai sebészet megváltoztatja a kinézetedet, de megváltoztatja azt is, ahogyan magadról érzel, elsőre egy nagyon ijesztő döntés, de megéri belevágni, főleg úgy, ha tényleg kellően felkészült vagy.

Nem mindegy melyik plasztikai sebészt választod!

Ahogyan oly sok területen, a plasztikai sebészetben is számít, hogy melyik szakember hozzáértésére, tapasztalatára bízod magadat. Olyan sebészt kell keresnie, aki kiválóan végzi el a kívánt beavatkozást. Tehát azt kell megnézni, hogy a sebész végez-e olyan beavatkozást, amilyet te szeretnél. Jó jel, ha többféle módszerrel is el tudja végezni, hiszen ez nagy jártasságot feltételez adott területen. Ne az ár legyen a döntő szempont, hiszen a műtét nyomai egy életen át kísérni fognak, akár rossz, akár jó értelemben! Olvass véleményeket, keress előtte-utána fotókat, akár emailen is kérhetsz referencia munkákat, ha biztosra akarsz menni. Az egyik legjobb plasztikai sebész Budapesten Dr. Tóth András, akinek nemcsak többéves tapasztalata van plasztikai területen, hanem folyamatos továbbképzések révén a legmodernebb forradalmi eljárások is elérhetőek nála a Bónusz Plasztikai Sebészeten.

Reális elképzelés kell!

A plasztikai sebészet célja, hogy jobb formába kerülj, hogy az eljárások segítségével átalakíthasd a számodra nem tetsző pontokat a testeden. Elvárható természetesen, hogy egy adott eljárásnak köszönhetően jobban fogsz kinézni, nem lesznek olyan mélyek a ráncaid, vastagabbak lesznek az ajkaid, feszesebbek a melleid, vagy eltűnik a felesleges zsírréteg a hasadról, de az nem elvárható, hogy a kezelés után úgy nézz ki, mint a hírességek a magazinok megszerkesztett címlapjain. Fontos, hogy olyan reális elképzeléssel érkezz, ami valóban megvalósítható, mert különben csalódni fogsz.

Dohányozni tilos!

A dohányzás károsítja a szervezetet, és csökkenti a szervezet gyógyulási képességét. A dohányzás tehát nagymértékben lassítja a gyógyulási folyamatot, és ha ez még nem lenne elég, akkor növeli a fertőzés esélyét is. Tehát plasztikai műtét esetében nincsen dohányzás, persze nemcsak a műtét idejében, hanem azt megelőzően, és követően is messzire kell kerülni a dohányfüstöt. Fontos, hogy hetekkel a műtét előtt hagyd abba a dohányzást, és ne kezdje újra a műtét befejezése után se! Lehet, hogy még leszokni is segíteni fog egy kis átalakulás.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

A plasztikai beavatkozások kockázattal járnak

Mint minden műtétnek, a plasztikai sebészetnek is vannak kockázatai, aznban nem kell megijedned, hiszen az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ezen a területen is olyan megoldások születtek, amik egyre kevesebb kockázattal járnak. A megfelelő sebész kiválasztása nagymértékben csökkenti ezeket a kockázatokat, valamint nála tájékoztatást is kaphatsz ezen kockázatokról, és arról is, hogy mit tudsz tenni csökkentésük érdekében. A stressz és az aggodalom veszélyeztetheti a felépülését, ezért minél több ismerettel rendelkezel ezen a téren, annál könnyebb dolgod lesz.

Mennyi, az annyi

A plasztikai sebészet nem olcsó, a jó munkának elkérik az árát, azonban nem szabad sajnálni a pénzt egy olyan beavatkozásra, ami teljesen megváltoztathatja az életedet, aminek segítségével magabiztosabb lehetsz, jobban érezheted magad. De nagyon fontos, hogy még előre tájékozódj a költségekkel kapcsolatban, minden felmerülő tételt vegyél számításba! A konzultáció során kérdezz rá erre a témára a plasztikai sebészeten, ha nem esik egyébként szóba, még akkor is, ha vannak árak a honlapon, mert lehet, hogy vannak olyan plusz költségek, amikre te nem gondoltál volna laikusként.