Ilyen egy igazi férfi! 56 év házasság alatt, 55 ezer ruhát vásárolt a feleségének a férj!

Ma egy olyan házaspár történetét hoztuk el nektek, ahol a férfi az 56 év házasság alatt, 55 ezer ruhát ajándékozott a feleségének.

Margot Brockmann aki 76 éves, a ruhatárába 55 ezer ruhát gyűjtött össze. Paul Brockmann, a férj, azt akarta, hogy a felesége minden táncesten új ruhát viseljen, ezért ajándékozta számára ezt a rengeteg ruhát.

Mára már a ruhák tárolásáért több pénzt kell fizetnie ezért elhatározta, hogy egy általa rendezett ruhavásáron eladja a ruhák egy részét.

Brockmann úr beismerte, elmondta, hogy már gyermekkorában is gyönyörűnek látta a táncosruhákat, mikor rátalált élete szerelmére, már tudta, hogy rengeteg bámulatos ruhával fogja meglepni.

Amikor egy új ruhát vásárolt mindig elképzelte, hogy fog állni az adott ruha a feleségén.

A gyerekeik semmit sem tudtak az apjuk szenvedélyéről, a lányuk nagyon meglepődött amikor egy napon nyitva maradt a garázs ajtaja és meglátta a rengeteg ruhát.

Az öltözékek közül a feleségnek nem sikerült mindegyik darabot hordania, mert csak egyszer egy héten mentek a férjével táncestre. Az 55 ezer ruha úgy gyült össze, hogy Brockmann minden évben kb. 1000 ruhát vásárolt.

Brockmann azt is elmondta, hogy a raktárban lévő ruhák közül a legdrágább darab 300 dollárba került.