Megható történet egy beteg fiúról, akiről a családja lemondott, de egy milliomos örökbe fogadta

Jonathan, Treacher Collins szindrómával született. A születési rendellenesség több anomáliát okoz a fejen. Jonah az arcdeformitásokon kívül hallásproblémákkal is küszködött. Az igazi szülei lemondtak róla, de ekkor egy kedves, gazdag hölgy örökbe fogadta és ezzel megváltoztatta a fiú életét.

Jonathan-nak nem volt könnyű fiatalkora, sokat csúfolták, kiközösítették. Néha még az utcára sem mert kimenni, mert sokan csúfolták. Egy ismerőse felajánlotta, hogy egy bár menedzsereként dolgozzon, ekkor ő is a társadalom részévé vált. Egyre inkább kezdte legyőzni a félelmeit és már kevésbé törődött a rosszindulatú emberekkel. Önbizalmának köszönhetően elkezdett sportolni, majd fitneszedzőként kezdett el dolgozni. Az edzőteremben, ahol dolgozott, megtalálta élete szerelmét is, akivel boldog kapcsolatban élnek.

A fiú többször próbálta megkeresni az igazi szüleit, de ők nem akartak kapcsolatba lépni vele. Ma már olyan embereknek segít, akik hasonló problémákkal küzdenek mint ő. Treacher Collins szindrómás gyerekeknek tart előadásokat és megmutatja nekik, hogy sokkal érdekesebb az életük, mint az átlagos embereké. Mindenki megérdemli a boldogságot!

Ha egy ilyen komoly betegséggel küszködő ember meg tudja valósítani az álmait, akkor te is! Soha ne add fel!