Megsült a békebeli sajtos pogácsa, nagyon jól sikerült

A sajtos pogácsa recept sok féle lehet, nálunk ez a kedvenc recept, mivel alig van vele munka és annyira finom. Nálunk kihűlni sincs ideje, a fele már el is fogy.

A legjobb ebben a pogácsában, hogy akár este be lehet gyúrni és betenni a hűtőbe, majd következő nap kisütni, de ha ezt nem szeretnénk, akkor néhány óra hűtős pihentetés is elég neki.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A tésztában is van sajt és a tetejére is kerül, ezért ez egy duplán sajtos pogácsa. Tetszés szerint bármilyen sajt kerülhet bele, akár több fajtát is használhatunk, ha van otthon. Mi általában az erősebb ízű sajtokat szeretjük ehhez a recepthez.

A pogácsa nagyon jó puha állagú és a hajtogatásnak köszönhetően egészen könnyed lesz a tésztája. Frissen langyosan tálalva is nagyon finom, de ha egy – két napig áll, akkor sem szárad ki, nálunk ezért is nagy kedvenc. Nagyon szeretjük, mert ha tudjuk, hogy vendégek jönnek, akkor előre megsütjük és annyira ízletes, mint amikor frissen készülve tálaljuk.

A pogácsa szerkezete tényleg nagyon puha, foszlós, ezért is rajongunk érte annyira. Ha szereted a sajtos finomságokat, ez a recept neked is az egyik kedvenced lehet, mert elképesztően sajtos és egyszerűen nem lehet betelni vele.