Meleg bakancsok fiúknak a hideg időre – az öt legnépszerűbb modell

fiú bakancs

A fagyos időjáráshoz már nem elég egy bélelt sneaker sem. Valami sokkal strapabíróbb kell a legkisebbek számára is, amelyben nem fognak elcsúszni, nem ázik be a lábuk és melegen tartja őket még a legkeményebb mínuszokban is. Melyik most a top öt legjobb fiú bakancs és csizma?

1. Outdoor bakancsok klasszikus kinézettel

A hagyományos kinézetű bakancsok általában fekete vagy barna bőr anyagból készülnek. Stílusukban egyszínűek, letisztultak és a múlt század kedves kis cipőcskéit idézik. Habár a külsejük valóban ezt a vintage hatást adja, a belsejükről ez már nem mondható el. Az ilyen bakancsok modern technológiával készülnek, és remekül védik a kicsik lábát az átfázástól, na meg a beázástól. A Lasocki és az Action Boy kivitelezésében számtalan ilyen fiú bakancs modellt találunk, amelyek imádni valóan mutatnak majd a kis felfedezők lábán. Ezek a cipők garantáltan remekül fognak működni még a legnagyobb hóban is, és stílusos kiegészítőként szolgál majd a kicsiknek.

2. Vagány katonai bakancsokra hajazó típusok

Az idei trendek sokféle formában dolgozták fel a katonai surranók kinézetét. Kaphatunk akár magassarkú katonai bakancsra hajazó modelleket is, a kisfiúknak pedig vagány és egyben praktikus mini surranókat találhatunk. Az ilyen modellek szintén kiválóak lesznek a télre, ráadásul igen sokféleképpen hordhatóak, hiszen ha a bakancs szára a nadrág alá kerül, akkor akár még egy félelegáns cipőnek is bátran hordható. Válasszunk vastag talpú modellt, hogy garantáltan megvédjük a kicsik lábát a fagyos talajtól.

3. Világító bakancsok

Újra rendkívül trendivé váltak ezek az egyébként kilencvenes-kétezres években népszerűnek számító típusok. Akkoriban minden gyerek ölni tudott volna egy világító cipőért, főleg hogy akkoriban nem is lehetett csak úgy akárhol megkapni őket. Ma viszont eljött a Kánaán ebben is, és elképesztő típusú és fajtájú világítós bakancs és cipő áll rendelkezésre, főleg amióta a technológia is hozzáfejlődött. Ezek a bakancsok nem csak melegek mellesleg, hanem pont a világító talp miatt a téli sötétségben még praktikusak is lehetnek a kicsik biztonsága szempontjából. Az autósok jobban észreveszik majd őket például egy menő Star Wars bakancsban, amit a CCC üzletében kaphatunk meg. Ráadásul ha klubtagok vagyunk, akár jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az ilyen lábbelit is többek között. A minőségre pedig nem lehet majd panasz. Régen a világító cipők nem mindig voltak a minőségről híresek, ám manapság – főleg, ha a CCC-től vásároljuk a minőségi darabokat – ugyanolyan tökéletesen strapabíróak, mint bármely más cipő, és a LED-ek kimerülése miatt sem kell aggódnunk.

4. Bájos prémes csizmácskák

Ha szeretnénk valami hagyományosabbat és kifejezetten bájosabbat, akkor a klasszikus prémes csizmácskánál nincs jobb. Ezek a darabok annyira aranyosak, hogy még dekorációnak is beillenének karácsonyra. A csizmákból picikét kilóg a prémes bélés, ez adja az egész pikantériáját, és persze a kifogástalan dizájn mellett tökéletesek a legnagyobb téli zimankóban is.

5. Elegáns chelsea bakancsok

Ha a csemeténk egy igazi úriember, akkor érdemes neki beszerezni egy kivételesen elegáns és meleg chelsea csizmácskát. Ezek a darabok hűen tükrözik az angol gyerekdivat kifinomultságát és persze nagyon kedvesen mutatnak minden stílusimádó csemete lábán.