Miért a Skorpió a horoszkóp legfontosabb állatövi jegye? „Egy angyal táncol az éjszakában” avagy aki átvezet a sötétségen…

Légy te is különleges a Skorpió számára!

A Skorpió az állatöv legfontosabb jegye. Egy angyal, aki a sötétben táncol. A Skorpió a fény az éjszakában, amely megváltoztatja a világot a krízishelyzetekben.

A Skorpió észlelésének mélysége és a képessége, hogy becsületes legyen, mindenki számára nyilvánvaló, aki valamennyire is ismeri. Ez a mélység az ő igazi ereje.

A Skorpiót a múltban szerzett sebek és hegek ékesítik. Az érzelmek óceánja áramlik át rajta, és ha valaki, ő aztán megérti és tudja, mit jelent a fájdalom.

A Skorpió a szenvedés és a győzelem szimbóluma. Annak ellenére, hogy sötétség veszi őt körül, a Skorpió mindig megtalálja a fény felé vezető utat, és mindig mindent nulláról kezd el. A Skorpió első szimbóluma a kígyó, ami a megújulást és újjászületést jelenti.

Akárcsak a kígyó, a Skorpió is levedli korábbi bőrét, amikor új életszakaszba lép, és tudat alatt akar újjászületni.

A Skorpió mindenben sikeres, mert rendelkezik a kellő akarattal, türelemmel, kitartással és a képességgel, hogy gyorsan és pontosan megértse a dolgok lényegét.

Függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények, a Skorpió mindig megtalálja a módját, hogy talpra álljon. Páratlan erővel és érzelmekkel rendelkezik.

Eleme a víz, ezért a Skorpió ismeri az élet kényes oldalát is. Tele van együttérzéssel és gondoskodással, ugyanakkor hajlamos a szenvedésre, a fájdalomra és a magányra. A Halakkal és a Rákkal ellentétben, sokkal határozottabb reakciót ad a szélsőséges helyzetekre.

A Skorpió mindig olyan helyzetekbe keveredik, ahol mások egyszerűen nem tudnak boldogulni. Ő „érzi” az embereket, és ismeri azok összes olyan titkát, amit azok el akarnak rejteni. Ösztönösen magára vállalja a személyiség sötét oldalát, mert megérti, hogy ez is az emberi természet szerves része.

Egy Skorpió tudja, hogyan kell titkot tartani, de miután kiválasztott magának, nagyon őszinte lesz, és ugyanezt fogja tőled is elvárni. Semmit sem rejtegethetünk el egy Skorpió elől, és minden kísérlet, hogy megtévesszük őt hiábavaló próbálkozásnak fog bizonyulni.

A Skorpió jegyű emberek gyakran dolgoznak pszichológusokként és pszichoterapeutákként, mert jól megértik az emberi jellem mélységét.

Ami a kapcsolatot illeti, a Skorpió örökre megváltoztatja a magáról alkotott gondolatait. Aki szorosabb kapcsolatba kerül egy Skorpióval, az egy kis idő után képessé válik arra, hogy jobban, mélyebben megismerje a dolgok természetét.

Jövőbeli szenvedélyének tárgyai teljesen megtapasztalják a féltékenységét, irányítani akarását és sajátos szokásait. Azonban a Skorpió érzelmileg nagyon kötött és lojális a partneréhez.

Annak ellenére, hogy képes megérteni az embereket, akiket szeret, a legmélyebb szinten, a legbensőségesebb kapcsolata ellenére is, a Skorpió mindig egyedül van. Lelke mélyén nem bízik meg senkiben sem, és büszke, mert látja, amit mások nem látnak. Csak a kiválasztottak láthatnak bele igazán a világába!