Miért a skorpió az egyik legfontosabb csillagjegy? Az angyal, aki a sütétben táncol

A skorpió az egyik legfontosabb csillagjegy, mert ő egy angyal aki a sötétben táncol és egy új világnézetet mutat a világnak a kritikus helyzetekben.

A mélységes észlelése és az embersége nyilvánvaló azokkal az emberekkel szemben akikkel találkozik.Ebben rejlik az ő ereje. A skorpió tele van a múltból hozott sebekkel és bántalmakkal.

Rajta folyik keresztül az érzelmek óceánja, ő annyira meg tudja érteni a fájdalmat mint senki más. A skorpió a szenvedés szimbóluma és a nehézségeken való túllépésé, ezért veszi őt körbe sötétség. Ő mindig meg fogja találni az utat arra, hogy a fényre jusson és arra, hogy elejétől kezdje a dolgait.

A skorpió  a kígyóhoz hasonlóan ledobja a bőrét, átvitt értelemben az élete különböző periódusában, mert a tudatalattiban úgy gondolja, hogy újjá kell születnie. A skorpiónak meg van a tehetsége arra, hogy minden téren jól boldoguljon, mert van akaratereje, türelme, kitartása és meg tudja érteni hamar a dolgok lényegét.

Szituációtól függetlenül a skorpió mindig megtalálja a módját annak, hogy ismét talpra álljon, mert erős és motivált. Mivel víz jegyű, családcentrikus, tele van szánalommal és féltéssel, de ki van téve a szenvedésnek, a fájdalomnak és az egyedüllétnek.

Összehasonlítva őt a halakkal, a rákkal, sokkal keményebben reagál a nehéz szituációkban.
A skorpió eljut oda ahová mások egyszerűen nem tudnak eljutni. Jó emberismerő. Ő elfogadja az emberek sötét oldalát mert megérti, hogy ez is hozzátartozik az emberhez.

A skorpió mindig meg fogja őrizni a titkait, de amikor már megbízik valakiben akkor nincsenek titkai előtte. Mindig meg tud mindent, ezért nem lehet eltitkolni előle semmit.

A skorpió csillagjegyben született emberek általában pszichológusok, pszichoterapeuták, mert nagyon értenek az emberi lélekhez. Ami a kapcsolatait illeti, a skorpió képes arra, hogy megváltoztasson másokat. A kapcsolat amit valakivel kialakít lehetővé teszi, hogy az illető a dolgok fontos részébe bele lásson.

A természetéből adódóan féltékeny, szeret mindenkit ellenőrizni és birtokolni. Másrészt pedig ragaszkodó és a partneréhez hűséges. Képes arra, hogy azoknak akiket szeret a legmélyebb érzelmeit is megértse.

Nagyon jól megérti azokat az embereket akiket szeret, de mégis sok esetben magányos marad. Néha nagy elvárásai vannak és ilyenkor dühös, de ez azért van mert látja azt amit másnak nem sikerül látnia. A környezetében csak a kiválasztottak maradnak meg.