Mindazoknak, akik a szépséget többre tartják az intelligenciánál és a belső értékeknél…

Sokan többre tartják a szépséget, mint a intelligenciát és a tiszta lelket, de ezek az emberek néhány dologra nem gondolnak!

Nem nehéz szépnek lenni, egy jó smink, csinos frizura, divatos ruha, egy elegáns cipő, jobb minőségű sminkkészlet és bárki lehet szép. Jólelkű, okos, szolgálatkész, családcentrikus azonban nem lesz az ember egyik pillanatról a másikra.

A legtöbben komplexusokkal küzdenek, mert úgy érzik, nem annyira szépek, mint mások. Pedig erre semmi okuk! Mindenki szép a maga módján! Intelligens vagy, nagylelkű, kedves, bölcs, kitartó, családcentrikus és te mégis úgy érzed, hogy nem vagy elég szép?

Irigykedve nézed azokat a nőket akik nálad szebbek? Ne tedd ezt! Vajon ők olyan kedves és megértő feleségek mint te? Vajon ők olyan odaadó és türelmes anyukák mint te? Vajon tudnak olyan finom vacsorákat készíteni? Vajon a férjed a szépséget értékeli, vagy azt, hogy van egy bámulatos nő az életében?

Ha úgy érzed, hogy kevesebb vagy, mint azok a nők, akik szebbek nálad, akkor menj el fodrászhoz, csináltass egy divatos frizurát, vagyél egy új ruhát, sminkeld ki magad, de ami a legfontosabb, nézd meg, mennyire jó ember vagy! Gondold át, milyen sokat adsz a családodnak, a férjednek, a gyerekeidnek, a szüleidnek. Még most is kevesebbre tartod magad, mint a többi nőt?

Szépnek lenni nem nehéz, csak egy kis idő és pénz kérdése, de okosnak, kitartónak, odaadónak, nagylelkűnek, magabiztosnak, önfeláldozónak, türelmesnek, szeretetreméltónak lenni az már valami!