Ne áldozd fel magad egy férfiért!

A szerelem nem csak csodás pillanatokból áll, sokkal komplikáltabb. Erőre és türelemre van szükség amikor szerelmesek vagyunk azért, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyek nekünk és a párunknak is jók, tehát felelősségteljesek kell legyünk.

A ma felsorolandó tanácsaink több gurutól származnak ezért lehet, hogy keménynek tűnnek, de nagyon igazak.

1. A nagyon különböző emberek nem vonzzák egymást

Azok az emberek akik nagyon különbözőek nem fognak hosszú ideig együtt maradni. Vannak olyan példák, hogy egyes párok elválnak 10 év házasság után, mert azt érzik, hogy különböző a víziójuk.

2. Nem a szavak számítanak, hanem a tettek

Egy személy beszélhet egyfolytában, elmondhatja többször mennyire szeret, közben jobbra balra – kacsint, későn jár haza és nem keres pénzt. Az ilyen ember nem megbízható.

3. Adjunk esélyt

Nem kell a végsőkig engedelmeskednünk, adjunk esélyt, de ha a férfi nem becsülte meg ezt a dolgot, akkor mondjunk le róla, minden szívfájdalom nélkül.

4. Először magunkat szeressük

Először magunkat szeressük, majd csak azután mást. Gondolkodjunk el ezen a dolgon, ha mi nem szeretjük magunkat akkor, hogyan várhatjuk el mástól, hogy szeressen minket?

5. Nincs arra semmilyen ok, hogy egy rossz kapcsolatban éljünk és szenvedjünk

Sem az együtt eltöltött évek sem 3 gyerek nem ok arra, hogy szenvedjünk. Ha rosszul érezzük magunkat egy kapcsolatban akkor lépjünk ki belőle és keressük a boldogságot valaki másnál.

6. A szerelem édesebb egy veszekedés után

Ez a felfogás a kapcsolat első éveiben talán működik. Az a legjobb, ha a család boldogsága a kölcsönös megértésen alapszik, nem pedig a vitákon.

7. Tiszteljük magunkat és a partnerünket

A tisztelet a jó kapcsolat alapja.

8. Ne áldozzuk fel magunkat a partnerünkért

Ha túl sok áldozatot hozunk a partnerünkért és ezt ő nem becsüli, akkor jobb, ha kilépünk egy ilyen kapcsolatból, mert ez egyre csak rosszabb lesz.

9. Ne féljünk továbblépni, ha nem érezzük jól magunkat a kapcsolatban

Ha arra gondolunk, hogyan fogunk egyedül élni az sehová sem vezet.Ha a kapcsolatunkban több a rossz, mint a jó akkor lépjünk ki belőle, mert akkor büszkék leszünk magunkra és szabadok leszünk, előbb utóbb találunk egy igazi férfit.

10. A mesék nem léteznek

Ne hasonlítsuk össze a kapcsolatunkat a szép szerelmes történetekkel amiket a tévében látunk. Mindenkinek meg van a saját meséje ami úgy szép ahogy van.

Reméljük, hogy segíthettünk ezzel a néhány tanáccsal, hogy boldog és egészséges kapcsolatot válasszatok.