Primigi gyerekcipők a divat hazájából

Primigi gyerekcipők

A PRIMIGI gyerekcipő már több mint 40 éve Olaszország első számú márkája. A prémium minőségű alapanyagok, az igényes kivitelezés és a csúcstechnológia alkalmazása hozzájárul a sikeréhez. A PRIMIGI rendszerének köszönhetően  a cipők maximális kényelmét biztosítanak a gyerekeknek. Miért érdemes ezt a kiváló márkát választani?

A Százlábú Gyerekcipő ajánlásából megtudhatják:

Rugalmas talp – Simogatás az apró lábaknak

Amikor a gyerekek elkezdenek járni, kitárul előttük a világ. Minden nap újabb és újabb felfedezést tesznek. A Primigi cipői – a méretezett talpmintázatnak és a különös gonddal készült talp dizájnak köszönhetően – rendkívül rugalmasak, óvják az apró lábak anatómiáját, és különösen kényelmes viseletet biztosítanak.

Pillekönnyű – Szárnyakat ad a lábaknak

Primigi cipőben elégedetten nézhetjük az önfeledten játszó gyermekünket. Amikor az apró lábacskák földet érnek, fontos, hogy könnyedén érkezzenek. Valamennyi Primigi cipő anyagát körültekintően választják ki, annak érdekében, hogy gyermeke minden egyes mozdulatot a legnagyobb szabadságérzettel tegyen meg.

Super-light talpszerkezet – Puhaság és kényelmes

Egy járni kezdő gyerek nem ismeri a megállást. Ugrálás, séta vagy bújócska? A Primigi cipőkben speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetétet helyeznek el, amely kiváló minőségű anyagokból készül, és speciális bőr fedi. Ezáltal gyermekének a természetes érintés komfortos érzetet ad.

Lekerekített orr, kényelmes viselet – Szabad mozgás

Képzelje bele magát gyermeke cipőjébe! Ahhoz, hogy felfedezhesse a világot, biztonságosan, ugyanakkor szabadon kell mozognia. A Primigi cipőcskék tágas, gondosan kialakított lábbelik, amelyek – gondos tervezésnek köszönhetően – elegendő helyet adnak ahhoz, hogy gyermekünk biztonságosan és szabadon mozoghasson.

Kivehető talpbetét – Praktikus és higiénikus

Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! A  kivehető talpbetét tisztítható, tehát a cipő mindig friss marad. Így készen áll arra, hogy ismét gyermeke lábára adja.

Párnázott sarokpont – biztonságos védelem

A talaj normál egyenetlenségeiből adódóan a talpat apróbb ütések érhetik. A talpban – a saroknál található „légkamra” segítségével – a Primigi cipők ún. antishock rendszere csillapítja a járás közben a gyermek lábát érő „mikro” ütések által keltett terhelést. Így minden lépés kényelmes és biztonságos!