Stílusos pulóverek, amelyek melegen tartanak az új szezonban, és tavaszig viselni akarod őket

pulóver

A Shopsy összeállított neked egy listát az új szezon legdivatosabb pulóvereiről és kardigánjairól. Nézze meg, hogyan látják a tervezők és a divatházak az őszt és a telet.
A tervezők nem hagynak kétséget – a kardigánok, amelyek miatt tavasszal elveszítettük a fejünket, még mindig jók (de most már teljesen más színekben hordjuk őket, ráadásul ketrecszerű mintákkal díszítve). Ezen kívül Daniel Lee a Bottega Veneta révén bemutatja nekünk a combközépig érő, hosszúkás garbókat és még a pulóverruhákat is. Vannak nagymama mellények és klasszikusok is, mert a minimalizmus mégiscsak nagyszerű. Íme az őszi kifutópulóver-jelentésünk.

Stílusos kardigánok

A kardigánok egy másik divatos visszatérés (úgy tűnik, hogy ebben a szezonban a kreatív igazgatók többnyire a tavaszi-nyári trendeket igazították az őszi időjárási realitásokhoz). Az idei szezonban Altuzarra-mintával fogjuk viselni – a pántos felső színében, lehetőleg egy gazdag piros színben. Vagy mint a 21-es számú, bolyhos, rojtos vagy kockás: gombolja be az egyik gombot, és viselje ugyanilyen pulóver fölött. Inkább a klasszikusabb megjelenést kedveli? A Chloé is rendelkezik saját kínálattal – diákkardigánok galléros ingekkel párosítva. Emellett a Dolce & Gabbana legújabb kollekciójának oversize kardigánjaira is koncentrálunk.

A hosszú garbó pulóver

Daniel Lee-nek van érzéke a trendekhez – mondhatnánk, hogy minden, amit kitalál, aranyat ér. Emlékszel az egész iparágban viselt bőrkabátjaira, szeretett Chelsea platform csizmáira vagy gyönyörű szövött táskáira? A Bottega Veneta tehetséges kreatív igazgatója ezúttal egy kora őszi bocsánatkérést kínál a hosszú garbókért, amelyek szándékosan megbontják az alak arányait. Először is, hihetetlenül kényelmesek és védik a hidegtől, másodszor pedig emlékeztetnek arra, hogy játsszon a divattal, és néha elfelejtse a személyes stylistok tanácsait. Hogyan viseljünk egy ilyen pulóvert? A legjobb egyszerűen nadrággal vagy ruha helyett. 

A kifejező ugrók már messziről látszanak

Az ősz nem csak a minimalizmusról szól, és a tervezők kezdik megunni, hogy a ruhákat a lehető legegyszerűbben tartsák. Így ezúttal alternatívát kínálnak kifejező és erősen mintás pulóverek formájában, amelyek pontosan illeszkednek a „csúnya pulóverek” trendjéhez. Hol keressük őket? Chanel, Dior, Versace és vintage boltokban. 

Jumper mellények

Egy tavaszi hosszabbítás, ez a #UglySweaterVest. Az elmúlt szezonban a Givenchy és a Fendi kifutóin keltették fel a figyelmet, most pedig Isabel Marant használ pulóveres mellényeket fehér ingek fölött a modelljein. Chloe-nak is voltak. Tudsz erről a tendenciáról? 

Puffos ujjú pulóverek

Ebben a szezonban a pulóverek monopóliuma az Isabel Maranté. A szigorú vállvonalak és a buffantok trendjét a francia tervező ügyesen kombinálja az őszi ruhatár egyik alapdarabjának hanyag megközelítésével. Mi az eredmény? Két modell, amelyeknek esélyük van arra, hogy a szezon legkeresettebb pulóverévé váljanak: egy rövid, lámpás ujjú (nadrággal vagy derékrészen megkötött, eltúlzott derekú szoknyával viselhető) és egy midi ruha csípőn felsőrésszel (jól mutatna magasra tűzött csizmával és magasan felsőrésszel). 

Divatos pulóverek duóban gallérral

A monokróm pulóvereket, akár egyszínűek, mint Marc Jacobs, akár esetleg nagy mintával, mint a Dior bemutatóján, ősszel és télen egy pici gallérral ellátott inggel duóban hordjuk. 

Fonatos pulóver

Az őszi klasszikus minden szezonban visszatér a divatba, és bár a kifutókon nem igazán tűnt ki (leginkább Isabel Marant-tól láttuk női és férfi változatban), az biztos, hogy a következő hónapok egyik slágere lesz. A vastag szövésű pulóvereknek sajátos stílusuk és praktikusságuk van.