Személyiségteszt: Válassz egy misztikus szemet, hogy bepillanthass a lelked mélyére!

A szem a lélek tükre, így rengeteg minden kiolvasható egy szempárból, többek között bizonyos személyiségjegyek, aktuális hangulatunk, vagy érzelmi állapotunk.

Ebben a személyiségtesztben 6 mágikus szemből kell kiválasztanod a neked leginkább tetszőt, döntésed sok mindent elárul majd arról, hogy milyen vagy valójában, és mi zajlik a lelkedben!

Ne kapkodd el a választást, nézd meg őket alaposan, majd olvasd el az üzenetet!

Az 1. szem üzenete:

A tűz a szenvedélyt jelképezi, ha erre a szemre esett a választásod, minden bizonnyal lelkes és motivált vagy. Szenvedélyesen szereted az életet, ezer fokon égsz, a munkádban és a magánéletedben is jellemző rád a teljes odaadás. Muszáj, hogy történjenek körülötted a dolgok, az unalmat nem viseled el, épp ezért keresed az új helyzeteket, a kihívásokat, a kalandot. Hajlamos vagy spontán dönteni, kockáztatni. Céljaidat bármi áron megvalósítod, te soha nem adod fel, bármilyen reménytelen is a helyzet. A legnagyobb kihívást számodra a múlt feldolgozása és elengedése jelenti. Ha nem tudod lezárni és elengedni a régi sérelmeket és csalódásokat, akkor ezek negatív hatásai veled maradnak a jelenben és a jövőben is. Tele vagy energiával, fordíts belőle arra is, hogy helyretedd magadban a dolgokat.

A 2. szem üzenete:

Folyamatosan analizálsz, mindent szeretnél megérteni, meg akarod tudni, mi miért történik veled és körülötted. Filozofikus alkat vagy, aki az élet és a létezés nagy kérdésein is szívesen morfondírozik. Nagyon sokszor azon gondolkodsz, mi lett volna, ha egy adott helyzetben máshogyan döntesz. Kissé szigorú vagy önmagaddal, ami a maximalizmusodnak köszönhető. Soha nem éred be kevesebbel, emiatt azonban néha túl nagy terhet helyezel magadra. Jó érzésű, tiszta lelkű ember vagy, akit érdekel más emberek sorsa, és amikor csak tudsz, segítesz. Azonban tudnod kell, hogy nem óvhatsz meg mindenkit saját magától. Vannak helyzetek, amikor hagyni kell, hogy a másik rosszul döntsön, hogy a saját kárán tanulhassa meg a leckét, amiből később fejlődhet. A tökéletességre való túlzott törekvésed miatt nincs elég önbizalmad, pedig az elért eredményeidre büszkének kellene lenned. Senki sem tökéletes, nincs olyan ember a Földön, akinek minden sikerül! Ha ezt tudatosítod magadban, jobban fogod értékelni saját magadat is. Ne félj a hibázástól sem, hiszen ezeken keresztül tanulunk.

A 3. szem üzenete:

Ha ezt a szemet választottad, az arra utal, hogy tapasztalt, sok mindent megélt ember vagy. Valószínűleg túl vagy már pár nagy csalódáson és veszteségen. Ezek az események azonban megerősítettek téged, ezek sarkalltak fejlődésre, ezek miatt lehetsz most az, aki. Erőd mellé bölcsesség is társul, így bátran kitűzhetsz magad elé nagy célokat. Határozd meg, hogy mit szeretnél elérni a következő időszakban, a tapasztalataidnak köszönhetően már pontosan tudod, mik az igazán fontos dolgok az életben. Most egy pozitív, felfelé ívelő, kreatív életszakaszban vagy, használd ki a kínálkozó lehetőségeid!

A 4. szem üzenete:

Rejtélyes, zárkózott, és rendkívül intelligens vagy. Jól tudsz manipulálni másokat, képes vagy az adott céljaidhoz szükséges módon fellépni és kommunikálni. Mindig annyit és azt mutatod meg magadból, ami éppen a javadat szolgálja. Nem bízol az emberekben, ezért csak a legközelebbi szeretteid ismernek téged igazán. Ennek oka lehet egy múltbéli csalódás, ami után – talán nem is tudatosan – úgy döntöttél, még egyszer nem hagyod, hogy összetörjék a szíved. Falakat húztál magad köré, sokszor a kelleténél is sokkal óvatosabb vagy. Ezzel biztosan megóvod magad pár pofontól, de sajnos remek lehetőségekről, élményekről is lemaradsz. Ahhoz, hogy olyan életet élhess, amire vágysz, le kell számolnod a múlt sötét részeivel, és nyitnod kell mások felé. Ha te nem bízol bennük, te sem várhatod el, hogy ők bízzanak benned.

Az 5. szem üzenete:

Inkább hallgatni szeretsz, mint beszélni, elsőre csak annyit árulsz el magadról, amennyit szükséges. Szereted megfigyelni az embereket, és kitalálni, ki miért viselkedik úgy, ahogy. Céltudatos vagy, és ösztönösen tudod, mit kell tenned, hogy sikert érj el, akár a munkádban, akár a magánéletedben. Alapvetően őszinte vagy, de a teljes kitárulkozást nem tartod jó ötletnek, úgy véled, vannak dolgok, amik senki másra nem tartoznak. Minél fontosabb egy információ a számodra, annál kevesebb emberrel osztod meg azt. Nagyon szép lelked van, akit bizalmadba fogadsz, egy remek embert ismerhet meg a személyedben. Igazán közel azonban nagyon keveseket engedsz magadhoz, velük viszont élethosszig tartó jó kapcsolat is kialakulhat.

A 6. szem üzenete:

Különleges kisugárzásod van, sokan elsőre nem tudják megmondani, mi érdekes benned, de mégis vonzod az emberek figyelmét, épp ezért népszerű vagy. Rendkívül fontos számodra a természet, lelkes környezetvédő vagy, aki bármeddig képes gyönyörködni egy szép tájban. Nagyon erős spirituális vénád van, szinte gyógyító erő lakozik benned, amit sokszor más emberek segítésére használsz fel. Ha eddig nem tetted, merülj el a gyógynövények világában, gyorsan ki fogod ismerni magad, és teljesen átalakulhat a „gyógyszeres” dobozod tartalma! Az életfeladatod mások segítése, és lelkesítése, neked ez okoz igazán örömet. Tölts annyi időt a szabadban, amennyit csak tudsz, hiszen a természetben tudsz leginkább feltöltődni, felkészülni az előtted álló kihívásokra.