Pszichológiai teszt: válassz egy szemet, megtudhatod milyen embernek tartanak mások

Jó kapcsolatban vagy a téged körülvevő személyekkel? Az emberek többsége nem képes erre. Ma szeretnék bemutatni nektek, hogyan kezelnek az emberek benneteket és mi az ami meggátol benneteket abban, hogy jó kapcsolatban legyetek velük.

Válasszatok ki egy szemet, majd olvasd el a hozzá illő leírást

1-es szem

Szereted kihasználni azokat a helyzeteket amit az élet felajánl neked azért, hogy érezd, hogy élsz szükséged van a változásra. Minden eseményre nyitott vagy, de sok esetben vállalod a rizikót minden ok nélkül és ezért néha különös helyzetekbe kevered magad. Általában megtalálod a közös nyelvet minden személlyel, de mégsem vagy nyitott embernek nevezhető. Szereted a társasági életet, de arra mindig vigyázol, hogy ne áruld el a legféltettebb titkodat.

2-es szem

Mielőtt belekezdenél egy megtervezett dologba azelőtt alaposan át kell vizsgálnod. Soha nem zavar az egyedüllét, sőt örülsz a csendnek. A csendben el tudsz gondolkodni a problémáidon, így nem terelődik el a figyelmed. A körülötted lévő emberek azt gondolják, hogy gyenge vagy, de ez megtévesztő vélemény a számukról.

3-as szem

Az emberek nem mindig értik azt amit csinálsz, itt nem arról van szó, hogy irracionálisan vagy spontán reagálsz egy dologra. Egyszerűen nem szereted megosztani másokkal a céljaidat, de amikor azok kezdenek megvalósulni akkor váratlannak tűnik. Sokan azt gondolják, hogy zárkózott személyiség vagy, de ez nem így van, nem osztod meg a gondolataidat csak a hozzád közelálló emberekkel. Több bizalmad kellene legyen az emberekben mert néha értékes tanácsokat kaphatsz tőlük.

4-es szem

Sok mindent meg tudsz valósítani az életben, de az összetett természeted néha akadályoz. Változó a lelkivilágod, egyik percben még boldog vagy a másik percben pedig már szomorú vagy. és ezt nagyon nehéz az embereknek megérteniük. Szerencsés ember vagy mert olyan személyekkel vagy körülvéve akik olyannak fogadnak el amilyen vagy. Határozottabbnak kell lenned azért, hogy több dolgot elérj az életben.

5-ös szem

Nagyon érzékenyen reagálsz azokra a dolgokra amik veled történnek, nem minden eseményt kell ennyire érzékenyen venni. Néha kisírhatod magad azért, hogy levezesd a feszültséged. Az a legérdekesebb dolog, hogy az állandó változások nem akadályoznak meg abban, hogy örülj mindannak ami az életedben történik. Elegendő az, hogy egy kicsit kisírd magad és máris készen állsz az újabb kihívásokra.

6-os szem

Számodra nem könnyű újra hinni az emberekben, valószínű, hogy a múltban fájdalmat éreztél azért mert elárultak, vagy egy válás miatt, ezért nem hiszel az emberek jóindulatában. El kellene feledned a múltat, mert addig ameddig a negatív gondolatok irányítanak semmi sem fog jó irányba változni az életedben. Ha elfogadod a fájdalmat akkor meg fogsz tudni szabadulni tőle.

7-es szem

Te nem tolerálod az igazságtalanság megnyilvánulását, ha valami igazságtalanság történik a szemed előtt akkor te azonnal közbelépsz. Könnyen alkalmazkodsz az aktuális eseményekhez, ez a képességed segítségedre van abban, hogy könnyen átvészeld a sorozatos változásokat az életedben. Szeretsz jó dolgokat csinálni azért, hogy az emberek örüljenek, nagyon boldog vagy olyankor amikor boldogságot okozol a világnak.

8-as szem

Úgy érzed, hogy mindenki elenned fordult, de ez nem igaz. Te mégis azt választottad, hogy harcolj pedig nem is érted, hogy miért. Néha beképzelsz magadnak akadályokat, nem tudsz relaxálni, nem tudsz örülni. Szükséged van a pihenésre mert, ha nem pihensz akkor nem tudsz ellenállni a stressznek így pedig könnyen lehangolt lehetsz.

9-es szem

Megszoktad azt, hogy ne titkolj el semmit mások elől, azt mondhatjuk, hogy a lelked tárva nyitva van. Nem szoktál becsapni senkit és nem keveredsz intrikákba, de ugyanakkor azt megérzed, ha valaki be akar csapni. A tökéletes harmóniát keresed és minden napnak örülni tudsz, ha a szeretteid közül valakinek szüksége van a segítségedre akkor mindig segítsz neki soha nem utasítod vissza.