Pszichológiai teszt: válassz egy tollat, sok mindent elárul a személyiségedről

Minden személy egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, de vannak olyan közös tulajdonságok amelyek összekötik a különböző embereket. A pszichológusok megpróbálták az egyéneket bizonyos paraméterek szerint besorolni, a színek és a formák teóriájára hagyatkozva.

Ha valaki kiválaszt egy tollat a most következő hat közül akkor megtudhat bizonyos információkat a személyiségéről. Nézd meg a képet figyelmesen, a tollak színét és formáját majd válaszd ki azt amelyik neked a legjobban tetszik, és olvasd el a választ.

1-es toll

Kreatív személyiség vagy, azt szereted, ha neked minden sikerül. Erős személyiség vagy, de ezt sokan félreértelmezik, azt mondják, hogy dominálsz. Maximalista vagy és nagyon jó vezetői készségekkel rendelkezel, de amikor a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnéd akkor rosszul érzed magad.

2-es toll

Könnyen alkalmazkodsz és képes vagy arra, hogy megújulj, gyorsan tanulsz, de ezekben az időszakokban szeretsz elszigetelődni azért, hogy egyedül tanulmányozd a dolgokat. Ezzel együtt azok az emberek akik szeretnek téged mindig melletted lesznek azért, hogy támogassanak.

3-as toll

Szeretsz aktív lenni ezért egyszerre több projektbe is belekezdesz még akkor is, ha mindezekből csak egyet valósítasz meg. Nem ismered a kudarcot, mindent megvalósítasz, amit eltervezel. Te mindig másokra gondolsz ahelyett, hogy a saját céljaidért harcolnál.

4-es toll

Szereted a harmóniát, a békét és mindig megpróbálsz másokon segíteni. Olyan emberekkel veszed körül magad akik szeretnek téged és akik elősegítik az érdekeidet.

5-ös toll

Nagyon kreatív és művészi vagy, de néha nem bízol magadban vagy a képességeidben, azért mert félsz a kudarctól. Tanulj meg bízni abban, hogy elérheted amit akarsz és sikeres lehetsz.

6-os toll

Te egy szabad és önbizalommal teli személy vagy, biztos vagy abban, hogy eléred azt amit szeretnél egyedül segítség nélkül. Meg kell tanulnod fejlődni és fenntartani a jó kapcsolatot a környezeteddel. Időnként túlságosan rideg vagy másokkal, amit nehezen tolerálnak.