Trendi női szandálok – tökéletes választás a vízpartra és a mindennapokra

trendi női szandálok

A szandálok kétségtelenül a nyári időszak nagy sztárjai. Számtalan stílusban kaphatóak, és ha jól választunk, igazán kényelmes viselet lehet mindenféle alkalomra. Megfelelően szellőzik benne a láb, és egyébként is, szinte egyik stílusú szandál sem megy ki a divatból, vagyis hosszú évekig hordhatjuk kedvenc darabjainkat. Kell ennél jobb?

Szandálok a nyári városi sétákhoz

A jó idő magával hozza azt is, hogy végre nem csak akkor megyünk a városba, ha feltétlen muszáj. Egyre többen szeretnek ilyenkor a barátaikkal és a családtagjaikkal csak úgy lazítani a parkokban, sörözni a teraszokon, vagy fagyizni egy jót a sétálón. Ezek mind olyan programok, amelyeknél észre sem vesszük néha, mennyit sétálunk a jó időben és a friss levegőn. Szóval nem árt, ha nem csak trendi kinézetű szandálokban gondolkodunk ilyenkor, hanem kényelmesekben is. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hétvégi esti kiruccanásokra készülünk például koktélpartira, vagy egy menő pubba a belvárosba. Ilyenkor az alkalmi szandál igazán stílusos viselet lehet. Az idei trendek pedig különösen kedveznek a szandálok sokféleségének. Nincs olyan forma és szín, amiben most ne kínálna szandált például a CCC webáruháza. Hiszen nem csak a klasszikus darabok számítanak slágernek, de a szokatlan kinézetű lábbelik is aranykorukat élik. A CCC üzleteiben és webáruházában olyan különleges modellekkel találkozhatunk, mint például a Jenny Fairy egyedi sarkakat kapott darabjai. Például kifejezetten szemrevaló és egyedi megjelenést kölcsönöz akár a magas, csepp alakúakat, vagy a szintén trendi, oszlopos sarkú modelleket nézzük.

Univerzális szandálviseletek bárhová

Szandált nem csak a forró tengerparti nyarakon, vagy elegáns alkalmakkor hordhatunk. Mivel különféle típusú létezik belőlük, ezért például kaphatóak kifejezetten sportos túraszandálok is. Az ilyen modellek talpa erőteljesen bordázott, és remekül bírja a terepet, továbbá olyan a kialakításuk, hogy elkerülhető bennük az, hogy megszúrja valami a lábunkat. Mégis szellőznek, és remek alternatívát nyújtanak nyáron a hosszabb városi gyaloglásokkor is, amikor például gyalog intézzük a bevásárlásokat.

Szandáltrendek 2022-ben

Már volt szó arról, hogy egyrészt az egyedi sarokkal ellátott magassarkú női szandálok viszik idén a prímet, másrészt azonban a színek tekintetében is lényeges trendek születtek. Kifejezetten vagánynak számít a szandál pirosban, vagy különféle futurisztikus fémes színekkel. Ugyanakkor a natúr, természetes, akár sarura emlékeztető szandáltípusok is ugyanúgy hódítanak. Ezért egy kellemes nyári ruhához is találunk tökéletesen illeszkedő modelleket, de a dögösebb extravagáns szettekhez is biztos, hogy meglesz a megfelelő darab. Ha már a szandáltrendekről van szó, szintén fontos megjegyezni, hogy a platformok ezekből a típusokból az idén is trendinek számítanak. Sőt a különféle teletalpú, espadrilles jellegű fonott talppal rendelkező lábravalók az egyik legnépszerűbb nyári viseletek lesznek 2022-ben is.