Tudd meg, ki az aki vigyázz rád! Ismerd meg az őrangyalod nevét!

A születés pillanatától kezdve minden ember egy őrangyalra van bízva, akinek fontos feladata van, vigyáznia kell az emberre, nem hagyhatja el soha.

Minden embernek van egy őrangyala, a nemétől, a bőrszínétől és a vallásától függetlenül. Azoknak is van őrangyaluk, akik nem hisznek benne, vagy ateisták, nincs hitük.

Az őrangyal megvéd minket a veszélyektől anélkül, hogy mi tudnánk erről. Azt sugallja, hogy tegyük azt ami jó és kerüljük azt ami veszélyes lehet. Az imákat is ő továbbítja és mindig közbenjár, hogy boldogságban élhessünk.

Az angyalok megértik az embereket, mert ismerik a lelküket. Látják és elfogadják a hibáikat. Így nem kell szégyellnünk a hibáinkat, mert ők jobban ismernek minket, mint mi magunkat.

Amikor a feszültség és a szorongás eluralkodik rajtunk, akkor hinnünk kell abban, hogy az angyalok vigyáznak ránk. Reggel mielőtt nekilátnánk a napi feladatoknak és este mielőtt lefekszünk imádkozhatunk az őrangyalunkhoz, hogy segítsen nekünk, hogy a lelkünk megnyugodjon és jókedvűek legyünk.

Az őrangyalunkat segítségül hívhatjuk, ő sokat tehet értünk, ezért hasznos ha tudjuk a nevét.

Akik ekkor születtek:

Vasárnap:

Az őrangyalod Mihály arkangyal, a fő csakrád az 1-es számú, a védőköved a tigrisszem és a hematit.

Hétfő

Az őrangyalod Gábriel arkangyal, a fő csakrád a 2-es csakra, a védőköved a citrin kristály, a karneol kristály és az aranytopáz.

Kedd

Az őrangyalod Camael arkangyal, a fő csakrád a 3-s csakra, a védőköved a napkő kristály, a borostyán és a sárga citrin kristály.

Szerda

Az őrangyalod Rafael arkangyal, a fő csakrád a 4-es csakra, a védőköved az aventurin kristály, a rózsakvarc és a smaragd.

Csütörtök

Az őrangyalod Metatron arkangyal, a fő csakrád az 5-ös csakra, a védőköved a lazuit, a türkiz kő, az akvamarin kő.

Péntek

Az őrangyalod Uriel arkangyal, a fő csakrád a 6-os csakra, a védőköved a fluorit kő, az ametiszt és az azurit.

Szombat

Az őrangyalod Cassiel arkangyal, a fő csakrád a 7-es csakra, a védőköved a kvarc, a gyémánt.