Tudd meg a karmikus számodból mit hibáztál egy előző életedben és oldd meg!

A karmikus szám az indiai nemurológia része. Ha nem hiszel a reinkarnációban elképzelhető, hogy hitetetlennek tűnik majd amit megmutat rólad. Ezzel a módszerrel megtudhatod, hogy milyen fontos feladataid lesznek ebben az életedben.

Hogyan számold ki a karmikus számod:

A legkönnyebben a születési dátumod napjából számolhatod ki. Az adott számból vonj ki egyet. Ha a szám kétjegyű, akkor a kivonás után add össze őket, hogy egyjegyű számot kapj.

Ha 7-én születtél: 7 – 1 = 6 a karmikus számod

Ha 26-án születtél: 26 – 1 = 25, mivel kétjegyű számot kaptál össze kell adnod őket. 2 + 5 = 7 a karmikus számod

Melyik a te karmikus számod?

Karmikus számod 0

Akinek 0 a száma lehet, hogy egy új lélek, aki még az első életét éli. Vagy egy olyan lélek, aki már minden karmikus dologért törlesztett, ebben az életében tiszta lappal kezd.

Karmikus számod 1

Az életben a függőségekről kell leszoknod. Lehet, hogy úgy kezdted az életed, hogy függtél másoktól, meg kell tanulnod boldogulni, ha ez sikerül, a karrieredben jelentős fejlődést érhetsz el. Meglehet, hogy életed nagy részében egyedül leszel.

Karmikus számod 2

Meg kell tanulnod jól kijönni másokkal. Meglehet, hogy egy előző életedben mások támogattak téged, ezért ebben az életedben talán te kell majd segíts másoknak. Nem lehetsz szkeptikus, meg kell tanulnod hinned az intuíciódban.

Karmikus szám 3

Az előző életedben talán nem vetted eléggé komolyan a dolgokat, talán túlságosan büszke voltál. Meg kell tanulnod kiegyensúlyozottabbnak lenni, most komoly embernek kell lenned, akiben lehet bízni.

Karmikus szám 4

Az előző életedben vélhetőleg lusta ember voltál, most meg kell tanulnod dolgozni. Többet kell dolgoznod ahhoz, hogy meglegyen mindened. A befektetett energiáidért megkapod a jutalmadat is. Akkor lesz jó az anyagi életed, ha panaszkodás nélkül csinálod meg a feladataidat.

Karmikus szám 5

Az előző életedben nagyon szemérmetlen voltál. Meg kell tanulnod jól dolgozni, sokat kell dolgoznod ahhoz, hogy jobban teljesíts mint mások. A környezeteddel is jobban kell viselkedned.

Karmikus szám 6

Az előző életedben lehet, hogy magára hagytál valakit. Az életedben gondoskodnod kell a családodról. Amit elérsz ebben az életben, azt megosztod a családoddal is.

Karmikus szám 7

Az életed folyamán nem foglalkoztál eleget a spirituális fejlődéseddel, mert mindig a karriered volt a fontosabb. Spirituálisan kell fejlődnöd és meg kell tanulnod megőrizni a morális értékeket.

Karmikus szám 8

Az előző életedben vélhetőleg te irányítottál másokat, ezért ebben az életedben neked kell meghallgatnod mások tanácsait. Az életben sok munka vár rád, de ez jót fog tenni neked.

Karmikus szám 9

Az előző életed hibái miatt ebben az életedben talán a családod nem mindig ért meg téged és nem mindenki szeret annyira mint azt elvárnád. Csak a mások segítségével fejlődhetsz spirituálisan és a karriered szempontjából is. Ennek köszönhetően szeretni fogod a munkádat és értékelni fogod a segítőkészséget.