Világsztárok, akik nem sztárokat vettek feleségül, mégis csodálatos és boldog életük van együtt!

A híres emberek mellett általában a legszebb nőket láthatjuk, de amikor egy színész, színésznővel köt házasságot, sok esetben válás lesz a vége. Néhány híres férfi nem tökéletes külsejű feleségre vágyik, hanem egy olyanra, akivel boldog lehet. 

Amikor egy színésznő úgy dönt, hogy egy átlagos férfival köt házasságot, akkor általában az a házasság tartósabb és boldogabb, mert tudjuk, hogy a szépség belülről fakad.

A ma bemutatásra kerülő hölgyeknek sikerült elnyerniük egy – egy híres ember szerelmét, ebből is láthatjuk, hogy az igazi szerelem létezik.

1. Josh Holloway és Jessica Kumala

A hölgy Indonéziai származású, 2004-ben igent mondott az oltár előtt, a Lost című sorozat sztárjának. A színész nagyon szereti őt és van két gyerekük.

2. Hugh Laurie és Jo Green

A 80-as években ismerkedtek meg egymással, a színész azt nyilatkozta, hogy kedveli azokat a nőket, akik jó logikával rendelkeznek. 1989-ben házasodtak össze és van három gyerekük

3. Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

Kelly a vonzó újságírónő, aki meghódította a 007-es ügynök szívét. Pierce azt nyilatkozta, ő egyedi, szerencsém volt, hogy megismerhettem őt. A színészt nem érdekelte ki mit mond róluk 2009-ben összeházasodtak.

4. Hugh Jackman és Deborra Lee Furness

Az ő szerelmük ezelőtt 20 évvel kezdődött, akkoriban Deborra egy ismert színésznő volt, Hugh pedig még alig ismert. Hugh 13 évvel fiatalabb a feleségénél és nagyon boldog házasságban élnek.