2019 – a csodák éve! Az oroszlán, a kos és a nyilas sikerekre számíthat, de vízöntő…

A 2019-es év a disznó éve, a kínai horoszkóp szerint. A disznó hozzásegít mindenkit ahhoz, hogy ez az év örömteli és szerencsés legyen, minden téren.

Kos

A kos megtalálja a nagy szerelmet és felejthetetlen pillanatokat fog együtt tölteni a szeretteivel. A pénz nem fog gondot jelenteni a számára.

Bika

A bika lelkileg nagyon jól fogja érezni magát, mert minden álma teljesülni fog. A szerelemben csak örömre és boldogságra számíthat, a család pedig mindig mellettük lesz. Minden tervét valóra váltja, ezért sokkal optimistább lesz.

Ikrek

Az üzleti vállalkozás problémamentesen fog működni, ezért az ikrek büszke és boldog lesz. A 2019-es év minden percének örülnie kell, mert boldog és egyedi pillanatokat tartogat a számára.

Rák

Egyre több barátra számíthat, ezért boldog lesz mert szereti, ha kedves emberek vannak körülötte. Sikerülni fog olyan családot formálni amilyet már régóta szeretne, büszkeséggel fogja eltölteni az, hogy mindent megvalósított amit csak akart.

Oroszlán

A szakmai tervei sikeresek lesznek, ezért boldog lehet az év minden napján. A kellemes meglepetések szinte egymást érik. A párkapcsolata virágzó, ami egyre szebbé teszi az életét.

Szűz

Számára a barátok sokat jelentenek, ezért szívvel, lélekkel szereti és támogatja őket. A családhoz is egyre közelebb kerül ami nagyon sokat fog számítani a jövőben.

Mérleg

A legnagyobb álma a családalapítás, a 2019-es évben ez sikerülni fog. A kapcsolata a partnerével egyre jobban kiteljesedik, ezért szinte szárnyalni fog a boldogságtól.

Skorpió

A család a legfontosabb a számára, de emellett az üzleti élet is első helyet foglal el. Ez az év elég komplikált lesz a számára, mert nem fogja tudni azt, hogy melyik irányt válassza.

Nyilas

A szakmai életben nagy boldogság vár rá, mert olyan kolosszális fizetésemelésre számíthat, amelytől sok gondja megszűnik. Egzotikus vakáció van kilátásban és esküvővel kapcsolatos tervek is szóba jöhetnek.

Bak

Sokkal optimistább lesz és több lesz az életkedve, mert minden dolga az elképzelései szerint alakul. Boldog lesz, mert csend és harmónia fog uralkodni a házban, ez a boldogság az arcára lesz írva egész évben.

Vízöntő

Az év első felében harcolni fog azért, hogy sikerüljön megvalósítania azt amit akar, ezután pedig relaxálhat és learathatja a munkája gyümölcsét. Sok ambícióval sikerülni fog megvalósítania mindazt amit szeretne.

Halak

Megszabadul mindentől ami negatív és az életében történő jó dolgokra fog koncentrálni. Többet akar, azt szeretné, hogy minden dolga a legjobban alakuljon, a csillagok segíteni fogják, ezért lelkileg is kiegyensúlyozott lesz.