2020-ban 3 csillagjegy élete megváltozik, rájuk pénz, siker és boldog élet vár

A most következő három csillagjegy mindig szerencsés a pénzben. Nekik fontos a luxus, szeretik, ha dicsérik őket, most itt lesz az ideje annak, hogy úgy ragyogjanak mint a gyémánt.

Kos

Szeret kockáztatni és szereti a kihívásokat anélkül, hogy gondolkozna rajta. Különös tehetsége van ahhoz, hogy a kőből is pénzt csináljon, gyorsan felismeri a lehetőségeket és minden problémára megoldást talál. Nagyon ritkán találkozhatunk olyan Kos jegyében született személlyel aki panaszkodik, hogy már nem bírja, vagy segítséget kér. Ilyesmiről szó sem lehet. E csillagjegy szülötteinek mindig a helyén van az eszük, ezért ők még akkor sem adják fel amikor más ember már rég lemondott róla.

Bak

A Bak makacs, de határozott, mindig a saját céljaira figyel, legfőképpen a pénzügyeire. Néha kihívásokkal néz szembe, de mindent meg tud oldani. A csillagok segítik őt. A bátorság és a természetes impulzivitás elősegíti e csillagjegy szülötteit abban, hogy jól keressenek, de a nagy pénzösszegek nem maradnak sokáig a zsebükben, mert szeretnek vásárolni.

Bika

A pénz és a karrier nagyon fontos a Bika jegy szülöttei számára a 2020-as évben. E jegy szülöttei szilárd tudásbázissal rendelkeznek, ők pontosak, szeretnek fejlődni, a kemény munkájukért megkapják a megérdemelt fizetést. Lehetséges egy olyan periódus a Bika életében amikor nehezebben keresi a pénzt, de biztos jövedelemre számíthat. A Bika nem szereti a bizonytalanságot, úgymond jól kell ismerje azt a vizet amelyikben fürdik, nem fogadja el azt, hogy lehet, mindig a biztonságra vágyik. Ebben az évben a Bikának lesz egy olyan lehetősége, hogy növelje a bevételeit.