3 csillagjegy, akik bízhatnak a megérzéseikben, csodásan működik a hatodik érzékük

Sokak szerint a most következő három csillagjegy szülöttei a fellegekben járnak, változó a hangulatuk, gyengék és nem igazán van önbizalmuk, de valójában ezek az emberek különlegesek.

A vízjegy szülöttei: Rák, Skorpió és Halak kiváló intuícióval rendelkeznek, nagyon érzékenyek és minden apró részletre különösen figyelnek ezért soha nem tévednek.

Verhetetlen megfigyelők

Egyes emberek mindig egy lépéssel előrébb járnak amikor arról van szó, hogyan alakul valami, legyen szó szerelemről, pénzről vagy szakmai dolgokról. A vízjegy szülöttei nagyon intuitívak, van türelmük ahhoz, hogy mindent elemezzenek és pontosan tudják, hogyan kell értelmezni azokat a gesztusokat, szavakat amikkel találkoznak.

Az emberek olyanok számukra mint egy nyitott könyv, nekik nem nehéz kitalálni azt, hogy mi lesz az illető személy következő lépése. Sok esetben ők azok a személyek akik figyelmeztetnek arra, hogy az akiben te maximálisan megbízol nem őszinte és nem megbízható.

Nagyon érzékenyek

Ők a legérzékenyebb csillagjegyek, az érzelmi oldaluk uralja őket, nagyon befogadóak és empatikusak. Ők mindent jobban megéreznek mint más emberek, nagyon jól tudják azt, hogy mi bújik meg egy szó háta mögött, megértik az érzelmeket azt, hogy ki mit szeretne, ehhez nekik nincs szükségük magyarázatra. Ezért is olyan különlegesen empatikusak ezek a személyek, szoros kapcsolatokat választanak.

Az intuíciójuk nem hibázik szinte soha, mégis néha hagyják becsapni magukat, csak azért mert olyan szentimentálisak. Készek arra, hogy a szerelmet tegyék az első helyre és elhiggyék azt amit mondanak nekik, még akkor is, ha tisztában vannak azzal, hogy ezek csak szép hazugságok.

Előrelátóak, a megérzéseik kiválóak

Ezek az emberek nem tisztánlátók és a csillagokból sem tudnak olvasni, pedig sok esetben úgy tűnik, hogy minden misztikus dolog érdekli őket. Nem azzal kezdik a napjukat, hogy a kávézaccból kiolvassák a jövőt, de mégis különleges tehetségekkel rendelkeznek és nagyon közel állnak azok a dolgok a valósághoz amiket érzékelnek.

Ők a legtitokzatosabbak

Titokzatos aurájuk van, nem tudod kitalálni mi az amire gondolnak, milyen érzelmeket titkolnak. Több esetben is a szemükre vetik, hogy félénkek, távolságtartóak, titokzatosak, de mindez azért van mert szükségük van néha arra, hogy visszavonuljanak és csendben legyenek egyedül, így minden apró részletet elemezni tudnak.

Eléggé pesszimisták, általában túl komplikálják a dolgokat, ott is akadályokat találnak, ahol ilyesmiről szó sincs. Nehezükre esik fontos döntéseket hozni, minden amit szeretnének az, hogy meglegyen az ő kis saját Univerzumuk amelyet  a számukra kedves emberek alkotnak és mindig biztonságban legyenek.