3 csillagjegy szülöttei nehezen viselik a kudarcot, hajlamosak az irigykedésre

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek elég negatívak, pesszimisták, nem látják meg a jó dolgokat és nem örülnek a körülöttük lévő emberek sikereinek sem. Kivételek ebben az esetben is vannak, de ezek a csillagjegyek nehezen viselik a kudarcokat, így mások sikereinek se tudnak örülni.

Rák

A Rák jegy szülöttei általában versenyképesek és mindig nyerni akarnak, nem számít milyen áron. Akkor amikor elveszítik a csatát, úgy érzik, hogy vége a világnak és mindenki hibás azért mert ők kudarcot vallottak. E jegy szülötte nem ismerik el mások munkáját, főleg akkor, ha a másik ember jobb valamiben mint ők. Nem akarják felismerni a tehetséget, inkább kritikákkal illetik azt aki elér valamit.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei féltékeny emberek a szerelemben és a pénzügyekben is. Annak sem örülnek, ha a szeretett személy egy jobb munkát kap, sőt egyenesen rosszul és megalázva érzik magukat azért mert kevesebb pénzt keresnek mint a társuk. Mindig az első helyen akarnak lenni, a kudarcok feldühítik őket és ellenőrizhetetlenné válnak. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy mindennek a jó oldalát nézzék, tanulják meg azt, hogy mit kell jobban csináljanak a jövőben.

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született személyek egoisták és eléggé irigyek. Ők azon csillagjegyek közé tartoznak akik nem tudják elfogadni, ha néha veszítenek és a másik ember munkáját sem tudják tisztelni. Nincs túl sok barátjuk a munkahelyükön mert túlságosan versenyképesek, arra is képesek, hogy buktatókat állítsanak fel a kollégáknak csak azért, hogy ők kitűnjenek. A Vízöntő jegy szülötteinek társaságában nagyon óvatosnak kell lenned, ne hagyd, hogy letiporjon a hozzád intézett szavakkal.