A 3 legbátrabb csillagjegy női szülöttei, ők nem félnek a nehézségektől, mindent megoldanak

Azok a bátor nők akik mosolyogva túllépnek az élet összes nehézségein, akik teljes mértékben élik az életüket még akkor is, mikor egy nehéz időszakon mennek keresztül.

Asztrológiai szempontból a tizenkét csillagjegy közül három rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Kos

A te szemléleted szerint a bátorság azt jelenti, hogy nem félsz a sötétben, nem félsz a betegségtől, de még a haláltól sem. Te a jelenben éled az életed, ezért mindenből a legjobbat választod a szép élethez. Nem gondolsz a következményekre mert van bátorságod ahhoz, hogy hibázz, hogy túlzásokba ess és, hogy megmutasd ki is vagy valójában. Nem vagy képmutató, mindig igazat szólsz anélkül, hogy valakit előnyben részesíts. Van bátorságod ahhoz, hogy szembeszállj a körülötted lévő emberekkel, nem tűröd, ha valaki rosszat akar neked, vagy a családonak.

Oroszlán

A dzsungel királyának tekintenek téged ezért is tartozol a legbátrabb csillagjegyek szülöttei közé. Erős ember vagy, elsősorban bátor, vállalod a felelősséget a tetteidért. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, olyan dolgokkal tűnsz ki amelyeket a közeli szeretteid érdekében teszel. A párod és a családod a legfontosabb számodra az életben, értük bármikor képes vagy küzdeni. Jó és befogadó lelkű vagy, mindig lesz bátorságod ahhoz, hogy szembenézz a sorsoddal azért, hogy megtaláld a számodra legjobb utat, a szeretteiddel együtt.

Nyilas

Te vagy a legbátrabb, az adrenalin az ereidben pezseg, szereted a nagy szenzációkat. Szeretsz teljesen ismeretlen helyekre utazni, nem félsz a vadontól, sőt még oda is költözhetnél mert boldog életed lenne. Szereted bizonyítani a bátorságadat a partnerednek, ő pedig csodál téged a spontaneitásod miatt. Nagyon jól alkalmazkodsz bármilyen szituációhoz, nagyon jól megoldasz minden nehéz helyzetet.