A csillagok útmutatása a csillagjegyeknek, akik boldog életre vágynak

Van olyan pillanat az életünkben amikor találkozunk valakivel és azt érezzük, hogy az illetőt már régóta ismerjük, ez a lelki társ egyik meghatározása.

Az igaz, hogy azt a személyt mindig is ismertük aki nekünk van rendelve, mert ez a kapcsolat túlhalad az időn és a téren. Azok a személyek akik hisznek az előző életekben már találkozhattak a lelki társukkal, sőt szerelmesek is voltak egymásba. A lelki társ megjelenhet álmainkban is, ő az aki teljesen megfelel az elvárásainknak.

Mit üzen az Univerzum azoknak a csillagjegyeknek akik a lelki társukat keresik

Kos

Ahhoz, hogy a Kos megtalálja a lelki társát előbb hinnie kell abban. Ő egy olyan személy aki boldogságot, szerelmet hoz a Kos életébe tehát nem egy megszokott személy. Ez elég kellene legyen ahhoz, hogy a Kos hinni tudjon a lélektársában. Az Univerzum üzenete a Kos számára az, hogy csak azt a személyt keresse aki szeretettel táplálja a lelkét. Gondolkodj el azon, hogy van e olyan személy az életedben aki ilyen szeretetet nyújt a számodra vagy pedig várd meg azt a személyt akinek te többet fogsz jelenteni mint bármi ezen a világon.

Bika

A férj egy olyan személy aki mellett tudsz élni, egy lelki társ pedig olyan aki nélkül nem tudsz élni, ezt üzeni neked az Univerzum. Tanuld meg azt a személyt megkeresni akivel csodás kapcsolatban élhetsz. Téged a Vénusz irányít ezért az életed alapja a szeretet. Ne siess, ne azért legyél valaki mellett, hogy megszabadulj a magánytól. Az Univerzum már előkészítette számodra a legnagyobb boldogságot, ezért soha ne engedd azt, hogy valaki megmondja neked azt, hogy kivel élj és soha ne fogadj el kevesebbet mint amit megérdemelsz.

Ikrek

Amikor találkozol a lelki társaddal akkor azt az egész lényed meg fogja érezni, mindketten tudni és érezni fogjátok azt, hogy az idők kezdete óta szeretitek egymást. Az Univerzum üzenete pedig az, hogy a világ olyan nagy, ezért ne várd el, hogy a lelki társad rögtön az utadba kerüljön. Ha mélyen magadba nézel akkor meg fogod tudni különböztetni az elmúló kapcsolatot, a lelki társadtól még akkor is, ha az csodálatos.

Rák

A te lelki társad egy olyan személy aki megért anélkül, hogy magyarázkodnod kellene neki. Te a természetednél fogva könnyen belemész egy kapcsolatba, teljes szívedet, lelkedet beleadod. Sajnos találkozhatsz olyan emberekkel akik kihasználják az elkötelezettségedet és nem azt a szerelmet nyújtják neked amire szükséged van. Amikor választasz valakit akkor a szívedre hallgass, legyél racionális, ha meg akarod találni azt a személyt aki neked van rendelve.

Oroszlán

Olyan személy vagy aki a lelki társában meg kell találja azt az embert aki feltétel nélkül támogat, csodál téged és melletted van az élet nehéz pillanataiban is. A lelki társad elég ahhoz, hogy le tudj győzni 1000 ellenséges lelket, ez az Univerzum üzenete a számodra. Nem tudsz teljesen boldog lenni csak azzal a személlyel aki teljesen megérti a lelked, az aki hajlandó az árnyékodban állni és képes mindent feláldozni a szerelmetekért, ő az aki megérdemli, hogy örökre melletted legyen.

Szűz

Ne mondj semmit és megértem a hallgatásod, ez az üzenet amely tökéletesen illik hozzád. Szükséged van valakire aki a hallgatásodon túlnéz, elfogad olyannak amilyen vagy és tökéletesen megért. Néha szükséged van arra, hogy magadba zárkózz, nincs kedved a társasághoz. A lelki társad túllép a te visszautasításodon és nem akar másokhoz hasonlítani.

Mérleg

Amikor az élet egy áramlatba dob téged akkor is érzed azt, hogy meg kell találnod az egyensúlyt, meg akarod találni azt a helyet ahol el vagy zárva a világtól és tudsz pihenni. Hallgass az Univerzumra, keresd meg azt a személyt aki tárt karokkal vár és biztonságot nyújt neked. A te lelki társad az aki vissza tudja adni az elveszett kiegyensúlyozottságodat és aki azon fáradozik, hogy védelmezve legyél ugyanúgy mint egy anya ölében.

Skorpió

A te lelkedben sok olyan sötét terület van, ahol eltévedhetsz olyankor amikor senki nincs melletted, aki mutathatná az irányt. Soha ne hagyd elmenni azt a személyt mellőled aki megmutatja a világosságot neked, ez az Univerzum üzenete a számodra. Amikor csak a hétköznapi boldogságot keresed akkor nem fogod megtalálni a lelki társad, de ha olyan valakivel találkozol aki kihozza belőled a legjobbat, aki arra késztet, hogy ne harcolj a belső ellenségeiddel akkor ne keresgélj tovább mert megtaláltad, ő a te lelki társad.

Nyilas

Nem kell olyan csapdában maradnod, ahol a negatív dolgok mindig megismétlődnek, mindig van választásod, tedd a polcra azt a könyvet amely sírásra késztetett, ezt üzeni számodra az Univerzum, mert ő próbálja meggyógyítani a sérült embereket. Te alapvetően egy vidám ember vagy, de elrejted magadba a szenvedésedet. A te lelki társad egy olyan őszinte és gyengéd ember akinek teljesen felfedheted magad, mindent megbeszélhetsz vele, az ő karjaiban sírni és nevetni is ugyanolyan őszinteséggel tudsz.

Bak

Amikor úgy érzed, hogy valaki elrendezte a dolgaidat azért, hogy ne kelljen aggodalmaskodnod, akkor lehet, hogy megtaláltad a lelki társad. Amikor gondolatban végég nézed az egész életed és van egy olyan személy akihez csodák fűznek, a rossz dolgok ellenére is sikerült találkoznotok a megfelelő pillanatban, akkor biztos lehetsz abban, hogy ő a lelki társad, ezt üzeni számodra az Univerzum.

Vízöntő

Amikor közeleg a vihar akkor a te lelki társad az aki esernyőt hoz és föléd tartja addig ameddig meg nem jelenik a szivárvány, ez az Univerzum üzenete a számodra. Megszoktad azt, hogy mindig független legyél, minden problémát egyedül oldj meg, csak saját magadra számíthatsz. A lelked mélyén pedig azt szeretnéd, ha valaki vigyázna rád. Benned egy olyan gyerek rejlik akinek szüksége van a védelemre, ne engedj csak olyan személyt az életedbe lépni aki mindig tartja az esernyőt fölötted amikor vihar van.

Halak

Amikor a lelki társad szemébe nézel akkor látod az egész világot, az ő szívében látod az eget, a lelkében pedig megtalálod az egész Univerzumot. A te szereteted feltétel nélküli, átalakítja az egész világot. A lelki társad az aki körülvesz téged, aki élményekkel halmoz el minden nap, aki vibrálásra készteti a mágikus oldaladat. Amikor ő melletted van akkor az élet szebbnek tűnik.