A férfiak, akik intelligens nőt vesznek feleségül, nyugodtabb és boldogabb életre számíthatnak!

Biztosan minden férfi elképzelte már a tökéletes feleséget, legyen magas, csinos és okos. Lehet, hogy a férfiak jobban oda kellene figyeljenek arra, hogy mennyire intelligens az illető partner.

Egy kutatás amelyet az Aberdeeni egyetemen végeztek azt bizonyítja, hogy azok a férfiak akik intelligens nőt vesznek feleségül nem csak tovább élnek, de sokkal boldogabbak és kevesebb esélyük van a szenilitás kialakulására.

Lawrence Waddy professzor az orvosi kollégiumban az Aberdeeni egyetem mellett a következőket nyilatkozta: “A fiuknak soha nem mondja senki azt, hogy ha hosszú életűek akarnak lenni, akkor minél intelligensebb nőt vegyenek feleségül, így megelőzhetik az időskori szenilitást is.”

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Egy régebben végzett kutatás során arra a következtetésre jutottak, hogy az intellektuális játékok nagyon sokat segítenek az Alzheimer kór és a szenilitás megelőzésében, mert ezek a játékok stimulálják az agyat. Ezért nem meglepő dolog, ha egy feleség arra készteti a férjét, hogy gondolkodjon.

Azoknál a férfiaknál akiknek a felesége intelligens nincs semmi féle jele a szenilitásnak a mindennapi életben. Az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy egy ilyen páciensnek az intelligenciaszintje is magasabb.

Sajnos nem lehet meggyőzni sem a férfiakat, sem a nőket arról, hogy ne a külső legyen a legfontosabb dolog amikor párt választanak maguknak, hanem az intelligencia.

Azok a lányok akikbe már kicsi koruktól kezdve beléjük nevelik, hogy legyenek büszkék arra, hogy intelligensek, a jövőben erős és független nőkké válnak. A fiúk pedig akik elfogadják ezt, sokkal könnyebben tudnak kialakítani kapcsolatot kialakítani és könnyebb lesz a család jövőjének is a megalapozása.