A három legveszélyesebb férfi a horoszkóp szerint, érdemes vigyázni velük!

A nők többsége arról álmodik, hogy megtalálja a számára megfelelő partnert és boldogan éljenek együtt, életük végéig. Miért van az, hogy egyes férfiak mellett a mennyországban érezzük magunkat, mások mellett pedig olyanok vagyunk mint egy kalitkába zárt madár?

Az asztrológusok véleménye szerint a partnerünk születési dátuma elárulja mennyire veszélyes lehet az illető. Most pedig lássuk melyek azok a férfiak akiktől óvakodnunk kell a csillagjegyük alapján.

1. Kos

A Kos egoista és makacs, ha ilyen partnered van megkeserítheti az egész életed. Akkor is kitart az álláspontja mellett amikor tudja, hogy nincs igaza, mert lázadó és makacs. A Kos számára két dolog létezik, az ő saját véleménye és a hibás vélemény, ne is akarj ellentmondani neki. A Kos jegyében született férfiak impulzívak és gyorsan dühbe gurulnak, harcolni kell velük minden nap a hirtelen hangulatváltozásuk miatt, egyik percben még nyugodtak a másik percben pedig már robbannak.

2. Skorpió

A Skorpió stílusa domináns, elképesztő elvárásai vannak. Erős jellemű, szereti ellenőrizni a szeretteit. Egy Skorpióval nem egyszerű az élet, az ilyen férfiaknak szükségük van arra, hogy megéljék a dolgokat, ilyen férfi mellett egy nőnek nincs nyugodt élete, ne feledjétek.

3. Vízöntő

A Vízöntő szereti a függetlenséget és a szabadságot. Néha úgy tűnhet, hogy az illető férfi aki ez alatt a csillagjegy alatt született barátságos és megértő, de legtöbbször ez csak egy álarc, ami alatt egy egoista és rideg férfi lakozik. A vízöntő nem félti a partnerét és nem érzelgős, nem lehet rá számítani mert nem szeret és nem is akar felelősséget vállalni semmiért.

Bizonyára vannak kivételek ezek között a csillagjegyek között is, de minden esetre jobb vigyázni velük.