Válassz olyan férfit magad mellé, aki megteszi érted ezt a nyolc dolgot

A tiszta, mély, valódi szerelem megtalálása biztosan nem könnyű. Az ilyen kapcsolatokhoz rögös és kanyargós út vezet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lehetetlen megtalálni! Sok múlik a hozzáállásunkon, a kitartásunkon is.

Egy jó párkapcsolathoz sok türelem kell. Vannak, akik erre képtelenek, és úgy váltogatják partnereiket, mint más a zokniját. Ők jellemzően azok az emberek, akik félnek a magánytól, vagy egyszerűen csak unatkoznak, esetleg saját maguknak akarnak bizonyítani. Egy valódi, szeretetteljes kapcsolat sosem jár együtt az unalommal, vagy a félelemmel.

Megéri megvárni azt a férfit, akivel nem csak fizikai vonzalom alakul ki. Egy férfit, aki egyben lelki társ is. Nem érdemes elköteleződni, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki képes az alábbi nyolc dologra:

1. Tartsa be az ígéreteit!

Olyan férfire van szükség, akinek lehet adni a szavára, mindegy, mekkora súlyú dologról van szó. Aki tudja mit akar, és nem fél közölni ezt. Egy olyan emberre, aki nem mond le programokat az utolsó pillanatban. Olyan férfi kell, akinek, és akiben lehet hinni.

2. Hiányozz neki, ha nem vagy vele!

Olyan srácot érdemelnek a nők, aki élvezi a velük töltött időt, nem unaloműzőként tekint rájuk. Valakit, akit érdekel, milyen napja volt a partnerének. Egy pasit, aki csak azért telefonál, mert hiányzik neki a kedvese hangja. Valakit, aki nem érzi jól magát, ha sok időt kell szíve választottja nélkül töltenie.

3. Mutassa ki az érzéseit!

Amikor egy ember valóban szerelmes, azt nem csak szavakkal, hanem cselekedetekkel is kimutatja. Nem szégyelli felvállalni, hogy mit érez, és nem fél sebezhetőnek mutatkozni. Az egyetlen férfitípus, akit érdemes szívedbe fogadnod, kedvesen, méltóságteljesen, és sok szeretettel közelít hozzád.

4. Tegyen a kapcsolatotokért!

Olyan férfira van szükség, aki nem söpri szőnyeg alá a problémákat, aki nem unalmas/felesleges lelkizésnek tekinti azokat a beszélgetéseket, amikor az érzéseitek kerülnek szóba. Konstruktív, a problémák megoldására törekvő partner kell, aki nem bagatellizálja el, ha valami rosszul esik a másiknak, és ha szükséges, bocsánatot is tud kérni.

5. Legyen büszke rád!

Egy pasas, aki bátorít, értékeli a sikereid, és hálás a figyelmedért, a szeretetedért. Egy fickó, aki motivál, aki segít céljaid elérésében. Valaki, aki nem rejteget a barátai, szülei elől. Egy ember, aki minden hibáddal, és gyengeségeddel együtt büszke rád. Jól hangzik, ugye?

6. Álljon ki érted!

Amikor egy férfi valódi szerelmet érez, mindent megtesz azért, hogy választottja biztonságban érezze magát, a szó minden értelmében. Megvédi őt minden típusú támadástól, jöjjön az bárkitől, vagy bárhonnan. Egy ilyen férfi egyetlen félelme, hogy elveszíti párját.

7. Érezd szuperül magad mellette!

Megérdemled, hogy a párod mellett boldognak, érzelmileg kiegyensúlyozottnak, és megbecsültnek érezd magad! Egy férfit, aki észreveszi, és értékeli külső és belső szépséged egyaránt. Egy olyan társat, aki emellett a saját értékeivel is tisztában van, hiszen egy jó kapcsolatban senki sem értékeli alul vagy túl magát.

8. Legyen méltó a szeretetedre!

Inkább maradj szingli, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki úgy szeret, úgy bánik veled, ahogy korábban egy srác sem! Valakit, aki bizonyítja, nem azért van veled, mert kalandra, szórakozásra vágyik, hanem azért, mert különleges helyet foglalsz el a szívében.