Válassz egyet a képek közül és ismerd meg a személyiséged legrejtettebb oldalát!

Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek amelyen hat ábrát láthattok, az általatok kiválasztott ábra megmutathatja a rejtett félelmeket vagy rejtett vágyakat.

Ez a teszt segít megérteni azt, hogy milyen ember vagy, milyen érzelmek és félelmek irányítanak.

1. Empatikus személy vagy, azt szeretnéd, hogy mindenkinek helye legyen a szívedben. Hiszel a társadalmi élet fontosságában és nem akarsz egyedül maradni egy pillanatra sem, inkább legyél megsebezve mintsem ne érezz semmit. Próbálsz úgy élni, hogy ne vedd igénybe mások segítségét, de te mindenkin segítesz még akkor is, ha a te problémád nagyobb mint a másé.

2. Határozott személynek tartod magad, azt szereted csinálni amit úgy érzel, hogy  helyes. Ez az egyik legnagyobb érték az életedben amelyet követsz. A te mottód: „Légy te az a változás amit az emberekben látni akarsz.” Jobban szeretsz cselekedni mint beszélni, de ne feledkezz meg időt tölteni a családoddal sem, mert ők segíteni fognak abban, hogy kikapcsolódj.

3. A múltban élsz, azok a tapasztalatok amelyeket a múltban szereztél még ma is befolyásolják az életedet, nem osztod meg senkivel sem a problémáidat mert megtanultad egyedül megoldani azokat. A szeretetet bármilyen apró gesztusban megtalálod és örülsz annak amikor van időd magaddal foglalkozni.

4. Szereted elemezni és megfigyelni a legapróbb részleteket is, úgy gondolod, hogy minden mondat olyan mint egy puzzle, a szavakból kell összeraknod azt. Nem bánt, ha nem érted mindennek a jelentését, sok esetben nem teszel különbséget a jó és a rossz között ami szociálisan érint téged.

5. Titokzatos vagy, nem szereted a más által megadott mintákat, te mindenről másképp gondolkodsz mint mások. Nem beszélsz sokat magadról mert nem szereted, ha az emberek véleményt mondanak rólad. Szereted látni a reakciókat, szereted meghallgatni és megérteni a dolgokat mielőtt véleményt mondanál.

6. Az érzékenység a legfőbb jellemződ, nem félsz megmutatni az embereknek azt, hogy milyen törékeny vagy érzelmileg. Gyakran sírsz mert túlságosan is odafigyelsz mások gesztusaira, összehasonlítva azzal a figyelemmel amelyet magadra áldozol. Pontos vagy, az emberek pedig szeretik és értékelik ezt.