A játék felszabadít, szóval indulhat a homokvár építés?

homokozó
homokozó

A szabadtéri játék öröme felbecsülhetetlen érték. Az így megszerzett élmények pedig megfizethetetlenek. Különösen manapság, amikor a kimozdulás lehetőségei korlátozottak. Viszont a játszás szabadsága határtalan, és korlátlan. Pontosan ezért jó ötlet házi játszótérre szert tenni, vagy legalábbis a körülményeinknek megfelelően egy kicsi, de otthonos játszó terepet kialakítani.

Homokozó, pihenő és búvóhely egyben?

A www.astibababolt.hu oldala gyermeki (és felnőtt) szemmel nézve igazi játék-paradicsom, többek között. A sokarcú, tetővel rendelkező homokozó például nagyszerű választás, ha a homokozás boldogságát életünk és életterünk mindennapos részévé kívánjuk tenni.

Na, de mitől olyan különleges a fent kapható homokozó? Attól, hogy és akkor itt most megkezdjük a felsorolást:

  1. Saját tetővel rendelkezik. Ez, különösen olyan kerti közegben, ahol az árnyékolás nem megoldott hatalmas előny. Mert bár megpróbálhatjuk elmagyarázni csemeténknek, hogy a déli napsütés káros és ártalmas, de úgy, ahogy egykor vélhetően minket sem érdekeltek az ilyen apró-cseprő dolgok, úgy őt sem fogja meghatni az aggódásunk. Viszont ha a fa kerettel rendelkező játékszer tetővel ellátott, akkor ezzel mindenki jól jár. Mehet a homokpogácsa gyártás délidőben, és az UV-sugárzás vagy napszúrás rémei sem állnak fenn. Nyertes-nyertes helyzet.
  2. A fa keret oldalai padként is használhatóak. Szóval ha a gyermekünk beleunt a homokozásba, megpihenhet, vagy társait meghívva együtt bandázhatnak. A gyerekek különösen szeretnek búvóhelyeket keresni, és főleg találni. Ez a konstrukció erre a célra is tökéletes. Bónusz előnye, hogy így mi is ismerhetjük a titkos hadiszállás helyzetét.
  3. A gyerkőcös pozitívumukon kívül külön jó hír, hogy az összeszerelése pofonegyszerű. A tető leengedhető, aminek köszönhetően a homokozó igény szerint lefedhető. Szóval minden adott a kényelmes, praktikus használathoz, mind gyermek, mind felnőtt szemmel.

Homokozás a természetesség jegyében?

Igen! Pláne, hogy a homokozó fa szerkezettel és textil tetővel büszkélkedik. Csak hogy teljesen természetes legyen nemcsak a homokvár építés, hanem maga, a kézzel fogható környezet. Ilyen pazar körülmények között mi is hamar visszaemlékezhetünk arra, mennyire jó érzés a homokból álomvár építés….