Beépített borhűtő a borok szerelmeseinek

beépített borhűtő
beépített borhűtő

Vendégségek, baráti összejövetelek alkalmával vagy egy fárasztó munkanapot követően sokan vannak, akik egy üveg minőségi bor után nyúlnak. A mértékletesen fogyasztott értékes nedű igazi kulináris élmény, és az étkezéseket is kerek egésszé varázsolhatja. A beépített borhűtő nemcsak a vendéglátás területén biztosítja a borok praktikus és esztétikus tárolását, hanem az otthonokban is. A borkedvelőknek igazi kuriózumnak számít egy ízlésnek és a gyűjtemény méretének is megfelelő méretű beépített borhűtő. 

Nem mindegy, milyen borok kerülnek az asztalra 

A borok nemcsak a hangulatteremtés kapcsán érdemelnek figyelmet, hiszen fogyasztásukkal az ételek ízei koncentráltan hozhatóak ki. Ehhez természetesen nem mindegy, milyen bort milyen fogás mellé választunk. Kevesen tudják, de például a krémlevesek mellé is meg lehet találni az ideális borfajtát. Alapvetően téves az a felvetés, mely szerint a vörös húsokhoz vörös borok, a fehérekhez pedig fehérek társulnak. Ugyan ezzel biztosan nem lőhetünk mellé, de az ételek fűszerezése sem elhanyagolható tényező. Egy erősen fűszerezett grillezett fehér hús elbírja a könnyű vörös borokat. A borkedvelőknek azonban valószínűleg már nem kell mélyebben beleásniuk maguknak e tudományba. 

Többzónás hűtési lehetőség, LED világítás- beépített borhűtő a borkultúra rajongóinak

A beépített borhűtő kifejezetten jó választásnak bizonyul azoknak, akik megfelelő körülmények között szeretnék tárolni a büszkeségeiket. A borok befektetésként sem utolsók, és akik igazán rajonganak az értékes nedűkért, azok nem sajnálnak akár nagyobb összeget sem kifizetni egy-egy palackért. A minőségmegőrzés érdekében a megfelelő hőmérséklet biztosítása azonban nélkülözhetetlen. A korszerű beépített borhűtő üveg ajtóval, stílusos LED világítással és többzónás hűtési lehetőséggel áll rendelkezésre. 

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Aligha képzelhetünk el olyan ünnepi alkalmat, amikor ne kerülnének borok az asztalra. Egy-egy régi, különleges, népszerű fajtával biztosan nem lehet mellélőni. Találja meg az otthona stílusának és a tárolni kívánt nedűknek megfelelő készüléket akár online!