A kos csillagjegy ebben az évben meglepő sikerekre számíthat, de meg kell küzdenie azért, hogy elérje amit szeretne!

A 2019-es évben a Kosnak sikerülni fog befejeznie néhány fontos dolgot, fontos döntéseket fog hozni. Azokat a dolgokat amelyek már nem hasznosak a számára, el fogja engedni. A Szaturnusz és a Jupiter segíteni fogja őt abban, hogy olyan dolgokba kezdjen amelyek hasznosabbak és hosszútávúak. Az év során néhány áldozatot fog hozni a személyes életében, ezért minden lehetőséget meg kell ragadnia, ami csak felmerül.

A Kos karrierje ebben az évben egyre jobb lesz, de lesznek megpróbáltatások és akadályok is, szükség lesz a Kos bátorságára, hogy mindezzel szembenézzen. Új jövedelemforrások jelenhetnek meg ebben az évben, de szükség lesz a türelmére. A Jupiter segítségére lesz a készségek és a kreativitás javításában.

Azok a Kos csillagjegyűek, akik művészettel, értékesítéssel foglalkoznak pozitív eredményekre számíthatnak. A munkahelyen a Kosok kapcsolata a kollégákkal és a feletteseikkel sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. A Kosok előléptetésre és fizetésemelésre számíthatnak.

A Kos szerelmi élete 2019-ben harmonikus lesz, sokkal jobban fognak egyezni a partnerükkel, férjükkel, feleségükkel. Egyes Kos csillagjegyűek számára véget ér a hosszú, boldogtalan kapcsolatuk, mások számára pedig most kezdődik az édes kapcsolat. Azok akik párkapcsolatban élnek, sokkal jobban ki fogják tudni mutatni az érzéseiket a partnerük iránt.

A Kos mindenképpen figyeljen oda, ne hagyja magát hamis ígéretekkel befolyásolni. Egyes múltbeli fájdalmak eltűnnek, így szabadabbak fogja érezni magát.

Az idei év a Kos számára pénzügyi sikerekhez vezet, de akadályokkal is szembe kell néznie, mint pl. veszteségek, adóságok, de könnyen meg fogja tudni oldani őket. A Kos még optimistább lesz ebben az évben, ezért egy pénzügyi vihart is könnyedén átvészel. El kell gondolkodnia és lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy annyit költsön amennyit a zsebe enged.

Az év végéig megszabadul az adóságoktól és több módot is találni fog arra, hogy a pénzügyei stabilabbá váljanak.