A kutatók szerint: „A férfiak akik ducibb hölgyet vesznek feleségül, tovább élnek és boldogabb életük lesz!”

Gondoltátok volna, hogy egy személy súlya befolyásolhatja a boldogságot egy kapcsolatban? Normális dolog, hogy nem érdekel valakit a partnere vagy partnernője kinézete, ha tisztelik, szeretik és megértik egymást.

A kutatások kimutatták, hogy azok a férfiak akik teltebb nőt vesznek el feleségül tovább élnek. A tudósok szerint egy új kutatás kimutatta, hogy azok a férfiak akik teltebb nővel élnek párkapcsolatban többet mosolyognak és jobb emberek és jobban is ki tudják ezt mutatni, amikor felmerül egy probléma, mint azok a férfitársaik akiknek sovány feleségük van.

Ugyanakkor az is bebizonyosodott, hogy azok a nők akik soványabbak, visszahúzódóak, nem olyan barátságosak és kevésbé tudják kifejezni az érzelmeiket. Az argentínai Nuevo Diario nevezetű újságban megjelent egy cikk a kutatások eredményeiről, amelyeket doktor Filemón Alvadoro és Edhardo Morales vezetett az UNAM-hoz tartozó pszichológiai osztályról. A két orvos véleménye is ugyanaz, azok a férfiak akik kövérebb nőt vesznek feleségül tízszer boldogabbak mint azok a férfiak akiknek sovány partnerük van.

Mindenki tudja, hogy a boldog emberek tovább élnek. A tanulmány szerint egy teltebb nő megértőbb a partnerével szemben és könnyebben átvészelik a nehezebb problémákat is. Az utóbbi években a nők többsége sokat foglalkozott a karrierjével és keveset a főzéssel, a kövérebb nők a tanulmány szerint szeretnek főzni, ezért a partnerüknek is szeretnek kedvezni a különleges ételekkel.

Más szóval egy teltebb nőn a kilók nem plusz kilók, hanem ezek a kilók a törődést, odaadást és érzékenységet jelképezik. Minden nőnek kellene legyen elegendő önbizalma függetlenül a súlyától. A külső nem is annyira fontos, nem lényeg, hogy trendi legen, csak az emberiség állandóan azt sugallja, hogy ezt higgyük.

Ennek az egész dolognak az a lényege, hogy a boldog emberek tovább élnek, vannak olyan férfiak akiknek tetszenek a teltebb nők és vannak olyanok akiknek nem. Ezt a kérdést döntse el mindenki saját maga!