A legpontosabb horoszkóp, amit olvashatsz: pontossága 90-95%!

Kos
(Március 21. – Április 20.)

A legerősebb ellenfelek

A Kosnak mindig óvatosnak kell lennie. Már csak azért is, mert jellemükből adódóan makacsok és határozottak. De a legnagyobb aduászuk mégis az a képességük, hogy szenvedélyesen képesek partnerüket megcsókolni. Szelídek és gyengédek, de ugyanakkor szenvedélyesek és hevesek. Ez egy elég furcsa kombináció egy személyben. A Kosok a legszenvedélyesebb szerelmesek. És bűn, ha nem ismeri fel ezt bennük bárki is. Makacsok, de ez a tulajdonságuk segít nekik elérni a leginkább elérhetetlen dolgokat is, mert pontosan tudják, hová és mi célból vagyunk ezen a világon. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 4 év sikeres karrier áll előtted.

Bika:
(Április 21. – Május 21.)

Ezek az emberek bármilyen célt képesek elérni

A Bika nem szereti a röpke kapcsolatokat A Bikák számára fontos a hosszú távú és komoly kapcsolat. Nem adják fel egykönnyen azt, amit egyszer elkezdtek. Alapvető fontosságú számukra, hogy elérjék céljukat, legyen az életük szerelmi része vagy akár a karrierjük. Számukra semmi sem lehetetlen. Szenvedélyesen csókolnak, így a partnerük mindig elégedett mind szellemileg, mind fizikailag. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 2 év boldogság és hátszél lesz a jutalmad.

Ikrek:
(Május 22. – Június 21.)

A kétarcú szerencsések

Az Ikrek a legérdekesebb emberek. Nagyon szeretik a kommunikációt és a kihívásokat. Fantáziájuknak és ötleteiknek nincs határa. Mindig megtalálják a helyes választ a kérdésekre. Bár tanácsaik sok estben hiábavalónak és ostobának tűnnek, de eljön az az idő, amikor mindenki megérti, hogy ezek a tippek voltak a legracionálisabbak egy adott probléma megoldása érdekében. Bízhatunk az Ikrekben, soha nem hagynak el bennünket  még a nehéz időkben sem. Az Ikrek képesek szerelemre lobbantani más embereket akár csak egy pillanat alatt is. Bájosak és aranyosak. Szeretni kell őket, és olyannak kell elfogadni őket, amilyenek valójában. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 3 év folyamatos boldogságban lesz részed.

Rák:
(Június 22. – Július 22.)

Az elismert szeretteink

Az állatöv legmelegebb és leginkább családcentrikus jegye. Ha valakik, akkor a Rákok aztán tényleg tudják, hogyan kell szeretni hosszan és mélyen. Fizikai adottságaik szinte mindig tökéletesek, még akkor is, ha nem felelnek meg a társadalmi normáknak. Karizmatikusak és tehetségesek. Munkabírásuk valami egészen elképesztő. Mindent megtehetnek és mindig. Közepesen szerények és mérsékelten engedékenyek. Ha egy Rák szeret téged, akkor te vagy a legboldogabb ember a Földön, mert örökké a gondolataiban és a szívében vagy. Ha megosztod ezt a cikket, akkor siker és új lehetőségekkel kecsegtető ismeretek várnak rád.

Oroszlán:
(Július 23. – Augusztus 23.)

Az univerzum királyai

Az Oroszlánoknak, összehasonlítva az állatöv más jegyeivel, sokkal gyakrabban vannak szerencsés időszakaik. Számukra minden könnyebb, mint a „földi fauna” más képviselőinek, azonban amikor pont a sötét időszakukat élik, nem képesek gátat szabni szomorúságuknak és önostorozásuknak. Ők a legerősebbek és egyszersmind a legszenvedélyesebbek is. Bölcs emberek és jó tanácsadók. Tudják, hogy mit akarnak, és minden esetben felejthetetlenné teszik az eseményeket. Szenvedélyes szerelmesek. Ha egy Oroszlán megjelenik az életedben, akkor ne add oda senkinek. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 3 év szerencse és boldogság vár rád.

Szűz:
(Augusztus 24. – Szeptember 22.)

Hűséges és szenvedélyes

Kevés ember képes a Szüzet elutasítani ezen a bolygón. Szorgalmas, gondoskodó és megbízható. Hűségüknek nincs határa. A Szűz emberek kiváló beszélgetőpartnerek, de a megfelelő időben mindig készek álláspontjuk kifejezésére. Nincs hozzájuk hasonló, aki jobban tudná továbbfűzni a beszélgetés fonalát. A Szűzre jellemző, hogy sosem bocsátja meg a hazugságot, ezért nem ad senkinek sem második esélyt. Ha van szerencséd találkozni egy Szűzzel, akkor vigyázz rá. Ő lesz a te hátvéded és életmentőd az életed végéig. Ha megosztod ezt a cikket, akkor a szerelem lesz az állandó társad.

Mérleg:
(Szeptember 23. – Október 23.)

Kiegyensúlyozott és boldog

A Mérlegek a legfeltűnőbb emberek a Földön. Lehetetlen elfelejteni őket. Saját vágyaik és a fantáziájuk világában élnek. De egy bizonyos ponton megváltoztatják az emberekhez való hozzáállásukat és nagyon erélyesek, igényesek lesznek. Ezt az időszakot csak túl kell élni. Lépést tartanak a divattal és a jó hangulat mellettük garantált. Az optimizmus a második énjük. A Mérlegek megbízható barátok és hű szerelmesek. Ha megosztod ezt a cikket, akkor öt évig tartó szerencsét kapsz jutalmul.

Skorpió:
(Október 24. – November 22.)

Ellenállhatatlan mágnes minden állatövi jegy számára

A Skorpiók megtehetnek mindent, még a lehetetlent is. Bájosak, de van tartásuk. Humorérzékük lenyűgöző, és az ízlésük a legek legje. A Skorpiók szeretik a pénzt, vagy inkább a még több pénzt. A pénz viszont nagy együttérzést generál ezen állatövi jegy képviselőiben. A Skorpiók inkább a hosszú kapcsolatokat részesítik előnyben, ám néha nem tudnak ellenállni a könnyű flörtölésnek. Ha megosztod ezt a cikket, akkor 2 évig minden financiális gondod megoldódik.

Nyilas:
(November 23. – December 21.)

Megbízható és magányos

A Nyilas megbízható és hűséges. Szenvedélyes szerelmesek és magányosak. Csodálatos szülőkké válnak. De mint partnereknek, a Nyilasoknak nehéz jellemük van. Jobb, ha nem veszekedünk velük. A Nyilasok néha hisznek a csodákban, így megengedik maguknak, hogy fantáziáljanak. De az élet valós kérdéseinek szempontjából nagyon is racionálisak, két lábbal a földön állók. A Nyilas házat épít, gyereket nevel és fát ültet. Mindent a „szabvány” szerint, de mégis egyfajta sajátos eleganciával. Tudják, mi az a gondoskodás, ezért ezeket az embereket nem szabad elengedni az életünkből. Ha megosztod ezt a cikket, akkor szeretteid pozitív meglepetéseknek örülhetnek a jövőben.

Bak:
(December 22. – Január 20.)

Szenvedélyes és lázadó

A Bak nem fog erejét meghaladó tevékenységbe fogni, hanem inkább megtalálja azokat, akik inkább „megfeszülnek” helyette. A Bakok okosak és merészek. Nem javasoljuk senkinek, hogy az ellenségükké váljon, mert a bosszúvágyuk mindig kiszámíthatatlan és ötletes. A Bakok csodálatos beszélgetőpartnerek. Minden beszélgetést figyelemmel végighallgatnak. Fizikai adottságaik kiválóak. És mindezeken túl szenvedélyes szerelmesek is. Ha megosztod ezt a cikket, akkor ez az év egy régóta várt találkozót és kellemes pillanatok hosszú sorát hozza el számodra.

Vízöntő:
(Január 21. – Február 19.)

A szerelem nagymesterei

Egy Vízöntő megbízható és szorgalmas. Tudja, hogy mik az értékei és hogy méltó a tiszteletre. A Vízöntő előtt felfedhetjük a legféltettebb titkunkat is, hiszen nem kell félnünk, hogy valakinek is elárulja. Az Vízöntők nagyon jól tudják, mit akarnak egy kapcsolatban, tehát ők irányítanak, a szerelem nagymesterei. Nem fordítanak túlontúl nagy figyelmet a tökéletességre, mert számukra a rend a kreatív káoszban él. Mindig harcra készek. Az igazságosság és a becsület érdekében. Ha megosztod ezt a cikket, akkor ez az év sikerben és pénzben gazdag lesz számodra.

Halak:
(Február 20. – Március 20.)

Tökéletes partner

A Halak nagyon nyíltak tudnak lenni, ha a közelükben egy számukra kedves ember van, de idegennel nagyon óvatosan viselkednek, és mindig élénken hegyezik füleiket, mindent megfigyelnek. Ők az állatövi jegyek közül a legfigyelmesebbek és a leginkább gondoskodók. De vitatkozni nem érdemes velük, mert szinte mindig igazuk van, az intuícióik mindig velük vannak, őket szolgálják. A Halak gyorsan képesek csalódni a partnerükben, mert nagyon hamar átlátnak rajtuk. Nehéz nem észrevenni őket, hiszen jó a humorérzékük és mindig ápolt megjelenésük van. Bármely film főszereplőiként megállnák a helyüket. Ha megosztod ezt a cikket, akkor egy éven belül megtalálod a lelki társadat.