A nőiesség tesztje! A virág, amit választasz sok mindent elárul a személyiségedről!

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a virágokat. Miért van az, hogy egy hölgynek nem minden virág tetszik? Ez bizony nem véletlen. A kedvenc virág kiválasztása a női személyiségtől függ, ezért ma elhoztunk nektek egy olyan tesztet, amely sok mindent megmutat egy hölgy személyiségéről.

Nézzétek meg a fotón látható virágokat, majd válasszátok ki azt amelyik a legjobban tetszik és olvassátok el a hozzá tartozó leírást. Ha valaki két virágot választ az azt jelenti, hogy a személyisége két fajta női energiát rejt magában.

1-es virág

A nőiességed sugárzod, ezért felhívod magadra az emberek figyelmét, bárhol megjelensz mindig könnyen ismerkedsz. A férfiak nyíltan csodálnak, a nők pedig irigyek rád, de téged ez nem zavar. Te ismered az értékeidet és van egy zártabb ismeretségi köröd, ezeknek az embereknek a véleménye számít. Nehezen nyerik el a bizalmadat, de ha ez valakinek sikerül, akkor azért az emberért bármit képes vagy megtenni.

2-es virág

A szépséged és a romantikus kisugárzásod az, amivel minden férfit leveszel a lábáról. Szereted, ha udvarolnak neked, szívesen fogadod az ajándékokat vagy bármilyen apró meglepetést. Őszinte vagy és kedves, a nők keresik a barátságodat. Erős vagy, mindig tudod mit akarsz és el is éred azt.

3-as virág

Sok féle képességed van, amelyekből nehéz kiválasztani a legfontosabbat. Becsületes, őszinte és egyszerű ember vagy, segítesz másokon, ha bajban vannak. A magabiztosságod a javadra válik. Hiszel abban, hogy mindig csak jobb lehet ezért az életben felmerülő akadályokat is könnyebben átvészeled. Ilyen nővel szeretne minden férfi házasságot kötni, mert okos, hűséges és szerény vagy.

4-es virág

Optimista és energikus vagy, szinte ragyogsz, a mosolyod bármelyik férfit elkápráztatja.
Elbűvölöd a férfiakat, de ritkán engedsz közel magadhoz valakit. Senki sem tudja mennyit sír éjszaka az aki nevetve éli az életet. Ez a mondás rád illik. Akinek sikerül köz elkerülnie hozzád, az biztos lehet benne, hogy elnyerte a tiszteled.

5-ös virág

Te már a gyerekkorodban is ismerted a szépséget, amikor anyukád sétálni vitt mindenki megcsodált. Jó emberismerő vagy, ezért sokan kérnek tőled tanácsot. A férfiak szinte ragadnak rád, de te a hatodik érzékednek köszönhetően ezer közül is felismered azt a férfit, aki a számodra a legalkalmasabb.

6-os virág

Te egy nem megszokott nő vagy, mert a jég és a tűz kombinációja megtalálható benned. Ha ridegnek és nyugodtnak tűnsz, akkor is forr benned a szenvedély, az a férfi aki felfedezi ezt benned boldog lesz és téged is boldoggá tesz. Egy férfit szeretsz amely irigylésre méltó, ha mégis fellobban benned a tűz más iránt, akkor hamar helyére teszed a dolgokat.