A sorsod a születési éved utolsó számjegyétől függ!

Az antik kínai horoszkóp szerint, az életünk minden percét az öt legfontosabb elem befolyásolja, Föld, Tűz, Fa, Víz és Fém.

Az asztrológusok véleménye szerint ezek az elemek nem csak a természetet befolyásolják, hanem az ember karakterét is, ezektől az elemektől függőek a szokásaink és az életszemléletünk is.

Melyik évben születtél? A születési éved utolsó számjegyéből érdekes dolgokat fogsz megtudni.

Föld: 8 és 9

Ezek a személyek megbízhatóak és türelmesek, a földi erők biztosítják számukra a szeretteik iránt érzett felelősséget. Nagyon ambiciózusak, de ugyanakkor idealisták is.
Fejlett az intuíciójuk, a körülöttük élő emberek próbálják imitálni őket, „a föld szülötteit” mert morális értékük nagyon fejlett. Számukra az első helyen, mindig az etika és a biztonság áll. Ugyanakkor tudják használni a saját erejüket, az okosságukat az eléggé zárkózott karakterüknek köszönhetően. Ezeknek a személyeknek elég jó a viszonyuk a pénzzel.

Tűz: 6 és 7

Ezek az emberek mindig a kalandot keresik és soha nem utasítanak vissza egyetlen új dolgot sem. Nagyon aktívak és energikusak, vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek, szeretnek versenyezni és nyerni. Vonzóak, nem szeretik a magányt, azt szeretik, ha körbe vannak véve emberekkel és mindig legyen mozgás körülöttük. Szeretik a rokonaikat és a családjukat. Nagyon nagy az önbizalmuk, intelligensek és barátságosak, tehetséggel rendelkeznek. Amikor ezeknek az embereknek a hibáiról beszélünk, akkor elmondhatjuk róluk, hogy agresszívek és mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat, nagyon izgágák és türelmetlenek.

Fa: 4 és 5

Ezek az emberek nagylelkűek, kitartanak amellett ami nekik fontos, szeretik felfedezni a világot. Nagyon nagy meggyőzőerővel rendelkeznek. Kreatívak, szorgalmasak és mindig valami elfoglaltságot keresnek, mert úgy tartják, hogy a munkával teljesedik ki az az erő, amivel rendelkeznek. Az önbizalom a legjobb jellemzőkül, mindig hálásak, azért amit elértek. Sajnálatos módon kissé pazarlóak, a másik rossz tulajdonságuk pedig az, hogy többet vállalnak, annál mint amit el tudnak végezni. Más szóval meg kéne húzniuk bizonyos határokat.

Víz: 2 és 3

Ezek a személyek nagyon figyelmesek, felelőségtudatosak és rögtön segítenek, ha szükség van rá. Nagyon rugalmasak, intelligensek és kreatívak. A képzelőerejük nagyon gazdag és nem félnek használni azt, számtalan filozófus van köztük. Jó a beszédkészségük és meggyőzőek tudnak lenni. Meg kell említenünk azt is, hogy diplomatikusak, intuitívak, olyan részleteket is meglátnak amelyek fölött mások elsiklanak. Jó szervezők, meglátják a körülöttük lévő emberekben a tehetséget és segítenek nekik fejleszteni azt.

Fém: 0 és 1

Ezek az emberek nagyon dinamikusak és önállóak, az erős karakterüknek köszönhetően. Szeretik magukat, de azt is tudják, hogyan tiszteljenek másokat. Zárkózottak, de amikor nyomás alatt vannak, akkor nagyon is jól meg tudják védeni a nézeteiket. Kiegyensúlyozottak és szeretik a tisztaságot. Lehet rájuk számítani, néha megpróbálnak különbözni másoktól. Amikor biztosan tudják, hogy mit akarnak, akkor senki és semmi nem állhat az útjukba. Ők nem félnek a magánytól, egyetlen dolog amit elvárnak az az, hogy elismerjék a sikereiket. Néha impulzívak, szeretik a luxust, a pénzt és a hatalmat. Elég sűrűn lehetnek makacsak, ilyenkor megdöbbentő módon viselkednek.