A siket vőlegény nem értette, miért nem megy oda hozzá a menyasszonya. Amikor megértette, akkor elsírta magát

Az esküvő egy különleges esemény minden közös életet kezdő pár részére. Tény az, hogy az egyik, a leendő házastársak közül mindig igyekszik különlegessé tenni ezt a napot, mert ez a nagy nap a világon mindenkinek emlékezetes marad. Pontosan ezért is ríkatta meg az internetezők közösségét az ausztráliai Elizabeth és Scott videója.

A ceremóniára ez év január 27-én Sydney-ben került sor. Egy egyszerű esküvőnek nézett ki.
Elizabeth azonban egy fantasztikus ajándékkal lepte meg élete szerelmét. A menyasszony a hazásságkötő terembe Christina Perry «A Thousand Years» című dalára a fiával együtt lépett be. Ez a dal igen nagy jelentőséggel bírt az ifjú pár részére. A dal szövegét Elizabeth jelbeszéddel kezdte el előadni.

Scott annyira elérzékenyült a leendő felesége cselekedetétől, hogy elsírta magát. Ez azért volt, mert a vőlegény teljesen halláskárosult. A fiúnak 5 éves korában kezdett el romlani a hallása, majd azt követően hamarosan teljesen megsüketült.

Leendő feleségével az interneten ismerkedett meg. A „Tinder” nevezetű internetes társkeresőn találtak egymásra. Elizabeth annyira beleszeretett Scottba, hogy még a fiú hallás problémája sem zavarta. Ezért a kétgyermekes családanya elkezdte megtanulni az ausztráliai jelbeszédet.

A lány azt mondta, hogy a vőlegénye nagyon meghatódott ettől a produkciótól, és az esküvő után több százszor nézte meg az esküvői videójukat. Elizabeth ezt követően úgy döntött, hogy megosztja ezt a videót az interneten, és nagyon jól esett neki, hogy az internetezők ilyen jószívűen viszonyultak ehhez a felvételhez.

Az ifjú menyasszony több száz pozitív hozzászólást kapott a videóhoz. Az olyan szülök, akik fogyatékkal élő gyermekeket nevelnek, megköszönték Elizabeth-nek, mert reményt adott a gyermekeiknek, hogy ők is lehetnek boldogok az életükben.

Szeretnénk hinni, hogy minden ember boldog lesz a jövőben, hiszen az ilyen fajta cselekedet egyértelműen tiszteletre méltó!