Amikor már nem tudom mi legyen az ebéd, veszek egy kisebb káposztát és elkészítem ezt a csodás ételt

Nálunk a káposzta nagy kedvenc, minden formában, ezért sok féle ételt készítünk belőle. Nem csak a megszokott ételeket, hanem megpróbáljuk variálni is.

Egy nagyon finom és egyszerű recept amit most mutatunk, nem kell hozzá sok minden, de az íze valami csoda, ráadásul egy kis újdonság, ami nem egy hétköznapi ötlet.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat kapcsold be

Ebben a receptben az a legjobb, hogy nagyon egyszerű és csupa zöldség. Ha szereted a káposztás ételeket és már nem tudsz mit főzni, mert mindent un a család, érdemes elkészítened ezt a finomságot. Nagyon egyszerű, bárhogyan lehet fűszerezni, így mindig egyedi lehet.

Nálunk a család akár önmagában is képes megenni, ahogy sütöm és teszem a tányérra, úgy kapkodják el. Hamarabb elfogy mint a rántott hús. A káposzta alapvetően azért is remek alapanyag, mert egész évben lehet kapni és általában az ára is egészen kedvező. Ha már nem tudsz mit főzni, ami nem kerül sokba és mégis finom, érdemes megsütnöd, vélhetőleg nálatok is nagy sikere lesz. Ha szeretnéd még különlegesebbé tenni, akár más fajta zöldséget is keverhetsz hozzá. Mi már úgy is próbáltuk, hogy zellert is kevertünk hozzá és elképesztően finom lett.

Ha te is próbálsz olyan ételeket készíteni, amihez nem kell sok minden és nem megy el a fél napod azzal, hogy elkészítsd, akkor ez hamar elnyeri a tetszésed.