Ausztráliában van egy olyan hely, ahol minden a babákról szól, ez a baby SPA!

Ausztráliában van egy olyan hely, ahol a babák relaxálhatnak. A baby SPA a 6 hónap alatti babák számára kínál több féle relaxációs lehetőséget. Hidroterápiában és gyengéd masszázsban is részük lehet a kicsiknek.

Egy különleges eszköz, a Bubby segítségével úszkálhatnak a csemeték. Ennek köszönhetően a fejük a víz felett van, a testük pedig a víz alatt, így úgy érezhetik magukat, mint az anyaméhben. Ez az eszköz segít, hogy a babák biztonságosan úszkálhassanak.. A baby SPA kitalálója, Laura Sevenus. Angliában és Spanyolországban is van már ilyen létesítmény, amely az ő vezetése alatt nyitott meg.

A Baby SPA Perth az első babáknak szóló SPA létesítmény Ausztráliában.

Itt a kicsik kellemes langyos vízben relaxálhatnak.

A Bubby-val a picik egyedül úszkálhatnak a vízben, biztonságosan.

A babák és a szülők is kikapcsolódhatnak itt.

A hidroterápia nem csak kellemes érzés, de jó hatással is van a gyermekekre.

A kicsiket ez a módszer remekül felkészíti azokra a feladatokra, amelyek rájuk várnak az elkövetkező hónapokban és az úszást is megszokják.

Na és azért valljuk be őszintén, csecsemőnek lenni igen nehéz feladat! :)

Az úszás után a babáknak gyengéd masszázsban van részük, amit szőlőmagolajjal végeznek, ez ugyanis hidratálja a bőrüket.

A víz fertőtlenítve van, hogy a kicsik véletlenül se kapjanak el semmilyen betegséget.

Ausztráliában ez az első baba SPA, de úgy tűnik nagyon tetszik a kicsiknek és a szülőknek is.

A baby SPA azonban nem a legolcsóbb szórakozás, 85 dollárba kerül a hidroterápia és a masszázs, ami nagyjából 22.500 ft. Ezért úgy tűnik, hogy ez a hasznos és érdekes szolgáltatás csak a jómódú szülők számára elérhető, főleg ha valaki rendszeresen szeretné vinni a gyermekét úszkálni.

Mi a véleményetek róla?