Ballagási ajándék személyre szabva

ballagási ajándék
ballagási ajándék

A frappáns ballagási ajándék beszerzése nem is annyira egyszerű feladat, mint azt talán elsőre gondolnánk. Ez főként azért van így, mert a meglepni kívánt delikvens már nem gyerek – de még nem is felnőtt teljesen. A túlságosan is komoly ajándék csupán kényszeredett mosolyt csal az arcára, viszont a gyerekes meglepetést sem fogja igazán preferálni. Ha már minden reményünk oda a sikeres ballagási ajándék vásárlás kapcsán, bízzuk inkább profikra ezt a kétségtelenül izgalmas projektet!

Hagyjuk a sablonos megoldásokat másoknak!

Valljuk be őszintén, az ékszer-készpénz kombináció nem épp a legegyedibb ötlet, amivel előrukkolhatunk. A frissen leérettségizett fiatal környezetéből biztosan többen is lesznek, akik ezt a nem túl izgalmas, kitaposott útját választják az ajándékozásnak. Álljunk ki a sablonos megoldásokat követők sorából, és merjünk némi humort is belecsempészni a meglepetésbe! A Crazyshop profi gárdája segít, ha elakadtunk az ötletelésben.

Rendkívüli alkalom – rendkívüli ajándék

Az emberi élet nagy mérföldkövei sok-sok boldog, emlékezetes pillanatok összességei. Az érettségi – a felnőtté válás első lépcsőfoka – is egyike ezen feledhetetlen élményeknek, így annak méltó megünneplése kötelező. A személyre szóló ballagási ajándék pedig felteheti az i-re a pontot a szívünknek kedves személy nagy napján.

Ballagási ajándék – nem az ár a domináns

Nem kell ahhoz feltétlenül kifosztani a megtakarításunkat, hogy frappáns meglepetéssel szolgálhassunk. Tökéletes példa erre a mutatós, ötletes bögrék színes termékpalettája. Ha az érettségiző személy él-hal a német autókért, akár a vagány Volkswagen bambusz bögrék egyikével is megajándékozhatjuk. A kifejezetten fotósoknak megálmodott Objektív bögre is jó választás, de a kutyatulajdonos állatimádóknak a Francia Bulldog bögre is nagy örömet okozhat.

Ballagási ajándék szuperhős-rajongóknak

Abban az esetben, ha az ünnepelt a Galaxis Őrzői nagysikerű mozifilmek rajongója hírében áll, az egyik főszereplőről, Groot-ról mintázott kaspó láttán garantáltan eldobja az agyát. Ez az édes kis asztali dísz nemcsak a növényeknek, de akár az írószereknek is biztonságos helyet nyújt.

Földgömb 3D lámpa a leendő tudósoknak

A szóban forgó dekoratív világítótest minden leendő tudós kelléktárának kötelező kelléke, így ballagási ajándékként is remek választás. A lámpa rusztikus faállványon foglal helyet és USB kábellel tölthető. Teljes töltöttség esetén akár 6 órán keresztül is folyamatosan világít. A Földgömb 3D lámpa ezenkívül a hangulat fokozásában is remekel, hiszen 16 különböző színben világít.