Döntsd el, melyik álomfogó tetszik a legjobban, hogy megtudd, mit hoz a jövő

Az álomfogó, vagy más néven álomcsapda az indiántörzsek ősi amulettje. Annak idején a sátraik bejáratához lógatták fel őket, mert úgy hitték, az álomfogó pozitív energiával árasztja el az alvóhelyiséget, elűzi a gonosz szellemeket, és védi álmukat.

Ezeket az ősi amuletteket jóslásra is használhatjuk. Nincs más dolgunk, mint a képen látható három álomfogóból kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik, majd elolvasni, hogy mit tartogat számunkra a jövő.

Ha az első álomfogó tetszett a legjobban:

Olyan típus vagy, aki képes a bolhából is elefántot csinálni. Öntudatos vagy, nagy önbecsüléssel rendelkezel, érzelmeidnek azonban nem mindig tudsz gátat szabni. Szenvedélyesen élsz, a jó és a rossz dolgokat is nagy intenzitással éled meg. Természetesen nem jó mindent magunkban tartani, de olykor érdemes lehet higgadtnak maradnod. Ha sikerül egy kicsit higgadtabban viszonyulnod a dolgokhoz, ragyogó dolgok történhetnek veled.

Ha a második álomfogó tetszett leginkább:

Ideje felkészülnöd, mert nagy változások következnek! Életednek egy nagy szakasza zárul le hamarosan, ami lehetőség teremt egy új kezdetre. Más utakat fedezhetsz fel, új impulzusok érhetnek. Próbálj feltöltődni, erőt meríteni az új kihívásokhoz. Ezek a változások nagy horderejűek is lehetnek, de félelemre nincs okod: Maximum pár régi, rossz beidegződést veszíthetsz el. Izgalmas időszak vár rád!

Ha a harmadik álomfogó nyerte el leginkább a tetszésed:

A Te életedben magánéleti változások várhatóak. Az érzelmek ismét előtérbe kerülnek, vagy egy új kapcsolat, vagy a meglévő elmélyülésének formájában. A múltban sokszor voltál magányos, és jó párszor összetörték a szíved. Az álomfogó üzenete szerint most szerencsésebb időszak következik a szívügyeidet illetően. Nincs más dolgod, mint nyitottnak lenni: Járj társaságba, mosolyogj, élvezd az életet, szeresd a környezetedben lévőket! Te is azt kapod majd vissza, amit másoknak adsz. Töltődj fel érzelmileg, hogy készen állj egy új kapcsolatra!