Válaszd ki a kedvenc angyalod, és nézd meg, mit hoz az életedbe

Jöhet egy önismereti játék? Válassz egyet a nyolc angyalka közül, és nyerj betekintést a közeljövődbe! Hallgass a megérzéseidre, ne gondolkodd túl a választást!

Ha az első angyalkát választottad:

Ő a szeretet angyala. Ha rá esett a választásod, akkor boldog időszak következik az életedben, tele szeretettel és elmélyülő emberi kapcsolatokkal.

Ha a második angyalkát választottad:

Ő a jókedv angyala. Sok nevetés, humor vár rád. Egy olyan önfeledt időszak jön el számodra, amire hosszú évek múlva is boldogan emlékszel majd vissza.

Ha a harmadik angyalkát választottad:

A magánéletedben pozitív változásokra számíthatsz. Az eddiginél nagyobb szerepet kap majd életedben az erotika. Fontos, hogy ne szégyelld az érzéseidet, vágyaidat, bátran vesd bele magad az élet sűrűjébe!

Ha a negyedik angyalkát választottad:

Nagy változásokra számíthatsz. Kalandos, izgalmas hónapok következnek, melyekből rengeteg értékes tapasztalatot szerezhetsz. Próbálj meg kilépni a komfortzónádból, ha sikerül, nagy dolgokat érhetsz el!

Ha az ötödik angyalkát választottad:

Ez az angyal motivációt és bátorságot ad neked. Szükséged is lesz rá, mert stresszes időszak következik az életedben, sok nagy horderejű döntést kell majd meghoznod. Ne félj ezektől, merj dönteni, végigvinni folyamatokat, eljött az ideje annak, hogy lezárj régóta húzódó ügyeket.

Ha a hatodik angyalkát választottad:

Ez az angyalka a nyugalmat hozza el az életedbe. Végre fellélegezhetsz egy kicsit egy nehézkes, problémás életszakasz után. Bízz a szebb folytatásban, maradj koncentrált, és képes leszel elérni a céljaidat.

Ha a hetedik angyalkát választottad:

Jó hírekre számíthatsz! Ha erre az angyalkára esett a választásod, akkor számíts arra, hogy valami nagyon izgalmas, pozitív dolog jön az életedbe. Légy nyitott, és a szerencse rád talál!

Ha a nyolcadik angyalkát választottad:

Ez az angyalka segít utat mutatni a megoldásokhoz. Azonban ehhez Te is kelleni fogsz. Semmi nem fog az öledbe hullani, sikerre csak akkor számíthatsz, ha megdolgozol érte. Tedd oda magad, és olyan dolgokat is elérhetsz, amire most még gondolni sem mersz!