Egy kis kreativitással te is gyönyörűvé alakíthatod a kerted, mutatunk néhány ötletet!

Bármilyen régi eszközünket felhasználhatjuk a kertünk dekorálására. A természet szépsége leírhatatlan, sokszor napokat eltöltenénk egy – egy ilyen szép helyen. Aki kertes házban él, annak jut egy kevés a természet látványos világából és általában arra törekszik, hogy ezt a látványt még szebbé tegye.

Nemsokára beköszönt a tavasz és akkor már kezdhetjük szépítgetni a kertünket. Ma szeretnénk bemutatni nektek, hogy az olyan régi eszközöket, amiket már nem használtok pl. régi talicska, hogyan tudjátok újra felhasználni.

Ha van a ház körül régi, rozsdás talicska és már nem használjátok, akkor fessétek át és találjatok neki egy helyet a kertben, tegyetek bele földet és ültessetek bele virágot.

Ha van egy régi biciklitek, amely már nem használható, akkor vegyétek ki a kerekeit, készítsetek egy tartót neki és ültessétek körbe virággal. Kisebb szekérnek a kerekei is megfelelnek erre a célra.

A fából készült létra, amely már nem biztonságos kiváló lehet virágtartóként, néhány deszkából még egy pár olyan polcot is készíthetünk rá, amelyekre a cserepes virágokat helyezzük

Tekintsétek meg a most következő fotókat amelyeken kitűnő ötleteket láthattok a régi eszközök felhasználásáról.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.