Esküvői ruha az idei trendek izgalmas tükrében

esküvői ruha

A menyasszonyi ruha feladata, hogy boldoggá tegyen, hogy visszatükrözze viselője személyiségét, és hízelgő módon hívja fel a figyelmet az egyéni adottságokra.

Az egyik gyakori hiba, amit nagyon sok menyasszony elkövet, hogy megpróbál úgy kinézni, mint egy általa kedvelt híresség. Ez azonban sajnos nem minden esetben végződik optimális végeredménnyel.

Mindannyian megismételhetetlen megjelenéssel és formával rendelkezünk, és a testfelépítésünkből adódóan is rengeteg alkati sajátosság jellemez minket. Azonban itt nem a vékony-plus size tényezőre kell gondolni, hanem inkább az olyan apróságnak tűnő vonásokra, mint például a vállak szélessége, a felsőtest és a lábak egymáshoz való aránya, a csípő íve, a magasság, vagy a tartás – ezek mind meghatározzák azt, hogy egy adott esküvői ruha hogyan mutat rajtunk. Törekedjünk rá, hogy az önkifejezés valóban a belsőnkből fakadjon. Bátran gyűjtsünk inspirációt, de ne köteleződjünk el egy darab mellett pusztán azért, mert egy számunkra szimpatikus személy viseli azt.

Milyen a legújabb esküvői ruha trend?

Sokszor csupán egy megfelelő kiindulási pontra van szükségünk, és azonnal izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek jelennek meg a szemünk előtt. Ha különleges megoldásokat keresünk, akkor elég egy pillantást vetnünk az idei esküvői ruha trendekre. A fő jelző a változatosság, és ez az a szempont, ami bárki számára elhozhatja az áhított megjelenést. Nem kell kategóriákba és sablonokba rendezni a sziluettünket, hiszen ezer meg ezer esélyt kapunk arra, hogy varázslatosan egyedi módon juttassuk kifejezésre a személyiségünket.

Lássuk milyen elemek uralják idén az esküvői ruha divatot. Nyerjünk ihletet, és keressük meg azt az esküvői ruha szalont, mely maradéktalanul képes kiszolgálni az elképzeléseinket. Szerencsére színvonalas üzletből nincs hiány, így egy kevés utánajárással rálelhetünk arra a szalonra, ahol a preferenciáinkhoz igazodó felhozatal vár minket.

Áttetsző rétegek, tüll és csipke mindenhol

Az áttetsző elemeket tartalmazó esküvői ruha idén nagy népszerűségnek örvend. Romantikus és légies hangulatot áraszt, és a könnyedség elegáns módon keveredik a merészséggel. Az átlátszó anyagok szinte álomszerűvé varázsolnak minden öltözéket. A csipkével még romantikusabb hatást érhetünk el, aki pedig nem szeretne túl nagy feltűnést, olyan darabokat is talál a sorban, melyek csupán egy-egy kisebb részletben képviselik az áttettszőséget.

Fodrok és habok az életre kelt meséért

A puffos ujjak, az álmodozó, telt ívek és a túlméretezett masnik idén is impozáns romantikával fűszerezik meg az esküvői ruha divatot. Azok a menyasszonyok, akik drámai és lélegzetelállító hatást szeretnének kelteni a megjelenésükkel, most hihetetlenül izgalmas darabok közül válogathatnak. Idén semmi sem túlzás – az ízlésesség és harmónia keretein belül. Kövessük bátran a belső fantáziánkat.

3D virágok és díszítőelemek

A 3D-s virágok és díszítőelemek már tavaly erős figyelmet élveztek, és ez idén sincs másként. A természet rajongóinak kötelező szemügyre venniük a gazdagon texturált csodákat. Minden esküvői ruha, olyan akár egy művészi alkotás és garantáltan biztosítja azt a fajta megismételhetetlen megjelenést, amire annyira vágyunk.

Középpontban az aszimmetria

Aki szereti a megszokottól erősen eltérő megoldásokat, könnyen rátalálhat egyéni stílusára az aszimmetrikus elemeket tartalmazó esküvői ruha kollekciók darabjai között. Legyen szó kivágásokról vagy hasítékokról, káprázatos és ultramodern megközelítésekben láthatjuk az újragondolt klasszikusokat.

Hercegnőnek lenni jó

A minimalista megjelenéssel izgalmas és szerethető kontrasztot alkot az örök kedvenc: a teátrális és impozáns báli ruha fazon. A hatalmas szoknyák és a hercegnői megjelenésre hajazó túlzások ismét visszatértek az esküvői ruha divatba, elragadó bájt hozva magukkal. A jól megválasztott, grandiózus részletek egyike sem tűnik túlzásnak, ha a cél az, hogy igazi hercegnőnek érezzük magunkat az esküvői ruha ölelésében.

A ruhapróba során akár többféle fazont is felpróbálhatunk, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy melyik stílus lenne a megfelelő számunkra. A Veronica Lang szalonban a legfrissebb trendeknek megfelelő esküvői ruha kollekciók biztosítják azt, hogy rátaláljunk a személyes kiteljesedésünkre.