Esküvői tippek a Ceremóniamester ajánlásával

ceremóniamester
ceremóniamester

A nagy napra készülve mindenkinek meg van a maga elképzelése az eseményekről. A menyasszonyok elsősorban a ruhára fókuszálnak, hiszen szeretnék legjobb formájukat hozni, de azzal is tisztában vannak, hogy egy sornyi teendő vár rájuk.

A rendezvényszervező cégek rendszerint leveszik a terhet a pár válláról, és csak a konkrét döntések meghozatalában kérik ki a véleményüket. Ezzel szemben sokan igyekeznek maguk megoldani mindent a helyszínbérléstől kezdve a dekoráción keresztül a zenéig és a menü összeállításáig. Ez utóbbi valóban személyesebbé teheti a felkészülés időszakát és a nagy napot is. De milyen extrákra érdemes még odafigyelni? Mivel tehető még inkább felejthetetlenné a program? Cikkünkben erre keressük a választ.

Ceremóniamester, aki kézben tartja az irányítást

A nagy napon általában a pár el van foglalva az új élethelyzettel, a vendégek érkezésével, és egyáltalán új szituáció az, hogy ezúttal minden körülöttük forog. Nem ritka, hogy a legbensőségesebb szerelem ellenére is izgalom jár mindezzel együtt. Ilyenkor tesz kitűnő szolgálatot a ceremóniamester alkalmazása, aki kézben tartja az egész esemény lebonyolítását, tartja a kapcsolatot a szolgáltatókkal, hogy minden tökéletesen összhangban legyen. Nem csak a vendégekkel való kommunikációt irányítja az előzőekben egyeztetett stílusban és módon, hanem levezényli az esküvő során felmerülő programsorozatot is.

Emlékkönyv és időkapszula- ez az új trend!

A ceremóniamesterek tapasztalatai azt mutatják, hogy a trendek természetesen az esküvők világában is váltják egymást. Elsősorban nem a dekorációra gondolunk, hanem azokra a kiegészítő tevékenységekre, melyek emelhetik a program színvonalát, és remek elfoglaltságot kínálnak a tánc és a mulatozás mellett. Tipikusan ilyennek számít az emlékkönyv, amelyben minden vendég hagyhat valami személyeset a párnak. Leírhatják, hogyan érezték magukat, de saját gondolataik is helyet kaphatnak a lapokon. A gyerekek rajzolhatnak, de tulajdonképpen bármi belefér, ami egy hagyományos emlékkönyvbe is való.

Hasonlóképpen nagy népszerűségnek örvend az időkapszula, melyben a vendégek elhelyezhetik prognózisaikat arra vonatkozóan, milyen lesz a pár elkövetkező néhány éve. Például a tíz éves házassági évfordulón is kinyitásra kerülhet az időkapszulaként szolgáló tárgy, ami garantáltan mulattató, vagy éppen megható pillanatokat tartogat majd a jelenlegi vendégek körében.

Fotófal, hogy kézzel fogható legyen az emlék

Egyre többen választják a polaroid gép jelenlétét, melynek köszönhetően az előre bekészített fotófal előtt remek képek születhetnek. Néhány feles után már nem a disztingvált külsőn lesz a hangsúly, sokkal inkább a kacagáson és a vicces pillanatok elcsípésén. Az így készült fotók pedig a ceremóniamester szerint is örök emlékként szolgálhatnak a vendégek és a pár számára is.