Esküvőre, ballagásra, estélyekre… 31 nagyszerű estélyi ruha ötlet a vezető divatguruktól

Minden lány imádja a ruhákat és ez alól én sem vagyok kivétel. A szép ruhák a gyengébbik nem képviselőit még nőiesebbé, kecsesebbé és bájosabbá varázsolják.

De elegáns ruhából is rengeteg féle létezik: hétköznapi viselet, üzleti, koktél, esküvői, estélyi, de még otthoni is. Ami engem illet, legjobban ezek közül az estélyiket szeretem. Ha egy lány magára ölt egy estélyit, azonnal hercegnőnek érezheti magát, az adott esemény legszebbjének legyen szó akár egy bálról, egy egyszerűbb estélyről, vagy akár egy nagyszabású esküvőről.

Nemrég rábukkantam Saiid Kobeisy estélyi ruha kollekciójára. Ez a divattervező elképesztő tehetséggel van megáldva, így talán nem csoda, ha neve az egész világon ismert és elismert.

Divatos estélyi ruhák

Saiid Kobeisy új estélyi ruha kollekciójának üzenete gondolkodásra késztet. A divattervező így nyilatkozott: „Ragadd meg azt a harmonikus szépséget, ami benned lakozik és hagyjad, hogy te légy a vörös szőnyegek igazi szupersztárja.” A hamisítatlan nőiesség az a közös elem, ami áthatja a divatguru összes remekművét.

A Ketkes.com szerkesztőségét is megihlették a világhírű divatterező ruhakölteményei, ezért összeállítottunk olvasóinknak egy listát, amelyben Saiid Kobeisy legszebb estélyi ruhái tekinthetőek meg. Ezeket szemlélve eláll majd a lélegzeted!

1. Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy mennyire gyönyörű és elbűvölő ez a ruha!

2.

3. Saiid Kobeisy divattervező kollekciójában a klasszikus vonal is helyet kap, csakúgy, mint az ultramodern. Mindegyik nőies a maga módján.

4.

5. A libanoni tervező nemrég mutatta be új és ugyancsak hihetetlenül gyönyörű kollekcióját, melyben esküvői ruhák találhatóak.

A könnyed és többrétegű szoknyák, a csábítóan hosszú uszály, rengeteg hímzés és csipke minden lányt elvarázsol majd. Megmondom őszintén, én is egy Saiid Kobeisy által tervezett esküvői ruhában szeretnék férjhez menni.

6.

7. Azt hiszen, ha Hamupipőke ma élne, pont ebben a ruhában menne a bálba.

8.

9. Gazdag hímzés és gyöngyök felhasználásával készült díszítés, szoknyák olyan hátsó résszel, mint egy sellő farka, csipke, köpenyszerű felsőrész, no, és persze az uszály! Saiid Kobeisy nem változik, már ami a női szépségéhez való különös vonzalmát illeti.

10.

11. Ez egyszerűen csodás, ugye?

12.

13. „Öltöztessed fel a benned szunnyadó dívát egy ilyen ruhába, és te lehetsz az est legszebbje” – mondja divattervező. És ebben tökéletesen igaza van!

14.

15. Egy ilyen ruha ideális megoldás egy születésnapi ünnepre, vagy egy zajos bulira egy divatos klubban.

16.

17. Kétségtelen, hogy a tervezőt ez esetben a természet ihlette meg. Ez a stílus és ez a szín emlékeztet egy nyílni készülő rózsa szirmaira.

18.

19. Elegancia, nőiesség és kifinomultság. Három szó, ami biztosan eszünkbe fog jutni, ha erre a felettébb gyönyörű ruhára tekintünk.

20.

21. A divattervező kétségtelenül tökéletesen érti, mi az a nőiesség. A stílus, a szövet, a kivitelezés… Egyszerűen felülmúlhatatlan!

22.

23. A hát kivágása mindig ad egy plusz eleganciát a ruhának.

24.

25. Csodálatos ragyogás!

26.

27. Nagyon megtetszett ez a ruha. Ahogy a nagy Coco Chanel elmondta: „A gyönyörű ruhák gyönyörűen nézhetnek ki a vállfán, de ez nem jelent semmit. Egy ruhát úgy lehet valósan megítélni, ha azt egy nő veszi fel, amikor ez a nő megemeli a karjait, a lábát, meghajlítja a derekát.”

28.

29. A piros színű ruha mindig felkelteni a figyelmet és a benne mutatkozó hölgyet ellenállhatatlanná varázsolja. Nos, egy ilyen ruhában minden esélyed megvan erre!

30.

31. Luxus, csillogás és lenyűgöző szabás. Ezek mind egyszerre vannak jelen Saiid Kobeisy divattervező új alkotásaiban. Nőies és felettébb csábító sziluettek, kézzel készült díszítések, a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem, a drága textíliák és a szokatlan estélyi ruhák végtelen varázsa!

Szerkesztőségünk tanácsa

Amikor estélyi ruhát választunk, először mindig a klasszikus darabokat vegyük számításba. A hagyományos estélyi ruhák mindig divatosak, minden évszakban és minden időjárási körülmény között. Más szóval: a klasszikusok mindig divatosak lesznek!

A legfőbb követelmény a hagyományos estélyi ruhákkal szemben az, hogy elrejtse az esetleges alaki hibákat, viszont eleganciát, méltóságot sugározzon. A klasszikusok erőssége abban rejlik, hogy szinte minden testformához illenek. Mindazonáltal, nagy figyelmet kell fordítani a ruha hosszának gondos megválasztására!

Szerintem téged is elvarázsolt ez a rövid összeállítás. Kívánok neked gyönyörű ruhákat és felhőtlen hangulatot! Emlékezz rá, hogy „a szépség képes hatalmas hatást gyakorolni sok mindenre, a szép ruha boldoggá tesz és ha boldog vagy, akkor minden ruha gyönyörűen áll rajtad”.

Neked a fenti gyönyörű ruhák közül melyik tetszett a legjobban? Írd meg nekünk a véleményedet a kommentrovatban!