Ez a fiatal lány ruhacsipeszt tett a fülére, meg fogsz lepődni, mi mindenre jó ez a módszer!

Életünk során mindenki érez fizikai fájdalmat különböző okokból kifolyólag. Egyes esetekben ezek a fájdalmak maguktól elmúlnak, máskor pedig valahogyan csillapítanunk kell ezt a kellemetlen érzést. Ma bemutatunk nektek egy olyan módszert amelyet, Helen Chin Liu reflexológus fedezett fel. Ez a módszer a fülcimpánkon lévő pontok stimulálása, amit mindenki elvégezhet otthon is, mert csak ruhacsipeszre van szükség hozzá.

Mivel a fülcimpán található testünk reflexológiai pontjainak a térképe, ezért a most bemutatásra kerülő 6 pont stimulálásával a fájdalom is enyhíthető a reflexológus szerint.

 1. A hát és a vállak

Ahhoz, hogy a hát és vállfájdalmak megszűnjenek a ruhacsipeszt a fül felső részére kell csíptetnünk, az 1- es pontra, kb 60 másodperc elteltével a fájdalom enyhül.

2. Belsőszervek

Ezen a ponton a belsőszervekkel kapcsolatos problémák enyhíthetőek, ahhoz hogy megszabaduljunk a kisebb fájdalmaktól erre a pontra kell csíptetnünk a ruhacsipeszt.

3. Ízületek

A 3 – as pont az ízületi fájdalmakat csillapítja.

4. Orrmelléküreg és torok

Ha a megfázás első jeleinél a ruhacsipeszt a 4 – es pontra helyezzük, akkor nem leszünk betegek, a tünetek hamarosan enyhülnek.

5. Emésztés

Gyomorfájás vagy hányinger esetén a csipeszt helyezzük az 5 – ös pontra.

6. Fej és szív

Ahhoz, hogy megelőzzük a szívproblémákat, helyezzük a csipeszt a fülcimpánk a 6 – os pontjára.

Reméljük, hogy ezzel a technikákkal a segítségetekre lehettünk. A cikk tájékoztató jellegű, egészségügyi panaszok esetén fordulj orvoshoz.