Ezek a művészek gyönyörű ékszereket varázsolnak gyermeked rajzaiból!

A gyerekrajzok nem mindig a legbonyolultabbak, de van egy bizonyos varázsuk, ami ellenállhatatlanná teszi őket. Amikor felnövünk, sokszor nem értjük, anya és apa mit látott a 4 évesen készített firkáinkban, amiket aztán évtizedeken át őrizgettek. Egészen addig nehéz megérteni ezt a különös büszkeséget, míg saját gyerekünk nem lesz. Mikor a saját csemeténk lep meg minket hasonlóval, lehetetlen, hogy ne szeressünk bele halálosan!

Két török művész állt elő egy nagyon ötletes megoldással, ami lehetővé teszi, hogy másnak is dicsekedhess gyermeked rajzaival. Eddig csak a falra vagy a hűtőre tudtad kiragasztani őket, most ékszerek, nyakláncok és fülbevalók formájában mentheted át őket az örökkévalóságnak a két művész egyesüléséből született Tasarim Takarim Stúdió jóvoltából.

Az egész egy 6 éves pálcika emberével kezdődött, amiből gyönyörű ezüst nyaklánc született, mégpedig a legkülönlegesebb, legszebb dizájnnal. Az ékszer egyszerre pajkos és ártatlan, tökéletesen magába foglalja a gyermekkor lényegét.

Ennek a képen látható darabnak a tervezője az 5 éves Keremcem Tam. A Tasarim Takarim fontosnak tartja, hogy minden grafika alkotójának kilétét nyilvánosságra hozza. Hogy a rajzon az ott haj vagy egy pár angyalszárny, végül mindegy is. A szülőknek így is a legértékesebb kincs.

Ezt a rajzot egy 4 éves készítette. Egyszerre hihetetlenül elegáns és gyermeki. A Tasarim Takarim számtalan ékszert alkotott, olyan kreációkat, melyekkel a gyermekkor egy darabját ragadhatjuk ki az idő múlásának karmai közül. A gyermeki kreativitást örökre megőrizhetjük a segítségükkel.