Ha ezen 12 szimbólum közül valamelyikkel álmodsz-, akkor téged csak irigyelni lehet!

Mindenkinek vannak jövőbelátó álmai, csak nem mindenki tudja ezeket értelmezni. Sokan kételkednek, hogy ilyen álmok egyáltalán léteznek. Mindenki előtt ismert, hogy a kémiai elemek periódusos rendszere Dimitrij Ivanovics Mengyelejevnek álmában jelent meg.

Honnan tudhatjuk, hogy az álmunk jövőbelátó? Ma ebben a cikkben a Ketkes.com szerkesztősége erre ad választ.

A nőknél a „női napok” előtt gyakrabban jelennek meg jövendőmondó álmok. A „női napok” – a szerda és a péntek. Emlékezz, hogy csütörtökről péntekre eső álmok megvalósulnak!

Álomképek bármely vallási ünnepnapon megjelenhetnek. Ugyanakkor, ha azzal az érzéssel ébredsz, hogy az álmodat szeretnéd megőrizni, akkor ezt ne hagyd figyelmen kívül, mert elképzelhető, hogy ez egy különleges álom volt.

Ráadásul az álmainkban lehetnek rejtett szimbólumok, ezért résen kell lenni és ezeket érdemes megjegyezni!

Reméljük, hogy az álomfejtésünk önnek hasznára válik!

Próféciai álomképek

1. dobozok

Ha erről a szimbólumról álmodsz, akkor téged valószínűleg titok és kiábrándulás vár. Ösztönösen megérzed, hogy valamit titkolnak előtted.

Ha dobozt kinyitottad és az üres volt- hamarosan pénzügyi nehézségeid lesznek. Teli doboz jólétet és gazdagságot ígér.

2. esés (zuhanás)

Álmodban ezen megjelenő kép szorongásra és irányítás elvesztésére utal. Zuhanás, vagy bármilyen lefelé irányuló mozgás sikertelenséget, veszteséget jelent. Az álombeli bármilyen zuhanás megállíthatatlan és visszafordíthatatlan veszteségre utal.

Ha a zuhanásod a földet érés előtt hirtelen emelkedéssel végződik, az az üzleti életben összeomlást jósol. De ugyanakkor lehetőséged lesz arra, hogy a nehézségeket az utolsó pillanatban megold.

3. macskák

Ezen állatok álombeli megjelenése arra utal, hogy nyugodtan támaszkodhatsz megérzéseidre. A te házi kedvenced is szerepelhet az álmodban.

Népi hiedelem szerint a macskák megjelenése veszekedésre, a kiscicák megjelenése szóváltásra utal.

4. fogak

Amikor álmodban a fogaid erős fájdalommal, vagy vérzéssel kisérve hullanak ki, akkor ez valamely családtagodnál bekövetkező súlyos betegségre utal. Ha a fogak elvesztése mindennemű fájdalom nélkül következik be, akkor a múltban téged foglalkoztató események, dolgok másodlagossá válnak.

5. hangyák

A hangyák a szorgalom, a takarékosság és a mértékletesség szimbólumai.

Megjelenésük stresszes hétköznapokra utal, de a befektetett munka meghozza a gyümölcsét.

6. haj

Ha álmodban a hajad fésüld, ez annak a jele, hogy kezelni próbálod a problémáidat. Minél hosszabb a hajad annál nehezebbek a valós életben lévő dolgaid.

Az álomban megjelenő szép frizura – biztosíték a sikeres üzleti életre. A rövid haj túlzott pazarlásra figyelmeztet. Valakinek a haját álmodban simogatni- jó irányba fordulnak szerelmi ügyeid.

7. víz

A kockázatot vállaló emberek álmodnak vízről.

Szeretsz nagy célokat magad elé állítani és minden lehetőséget megragadsz.

Ha vízről álmodsz, azt jelenti, hogy a tudatalattid határozott cselekvéseket követel.

Abban az esetben, ha az álombéli víz nyugodt tenger, vagy akár óceánként jelenik meg, ez azt jelenti, hogy rád jó hírek várnak.

8. repülés

Sok embernek van olyan álma, melyben egy titokzatos erő hatására biztonságban lebegnek a levegőben a föld felett. Ezek az álmok akkor jelennek meg, ha már nagyon vágyunk egy utazásra.

A hiedelem úgy tartja, hogy ha egy kisgyerek repül az álmában, az a növekedését jelzi. Azon álmokban, melyben felnőttek repülnek, azt jelenti, hogy hozzáállásban felületesek és könnyelműek.

9. út

Az álombeli széles és egyenes út annak a hírnöke, hogy a helyes, de egyáltalán nem könnyű életutad járod. Ha ezen az úton haladsz tovább, akkor az erős akaratodnak és szorgalmadnak köszönhetően a valós életben magasra jutsz.

Az álombéli keskeny ösvény nehéz utat ígér a sikeres és stabil élethez. De a végén minden jóra fordul.

10. sár

Az álom, melyben sáros, kátyús úton haladsz, azt jelenti, hogy nehéz helyzetedből csak megfontoltan találod meg a kiutat, és eligazodsz bármilyen zűrzavarban.

11. zöld szín

Az álmodban megjelenő zöld szín azt jelenti, hogy elégedett vagy a dolgok jelenlegi állapotával. Szereted azokat, akik közel állnak hozzád és ők is ugyanígy éreznek irántad. Folytasd az életed ebben a szellemben!

12. meztelenség

Ez az álom eléggé gyakori. Azt a félelmet jelképezi, hogy mások elítélnek téged. Lehetséges, hogy stressznek teszed ki magad a megaláztatásod miatt.

Ebben az esetben az eszed azt súgja, hogy fogadd el magad olyannak, mint amilyen vagy.

Ha megtetszett neked az álomfejtésről szóló cikkünk, akkor oszd meg barátaiddal ezt a mini álmoskönyvet!